Nye opskrifter

Glow-in-the-Dark Eyeball Jello Shots

Glow-in-the-Dark Eyeball Jello Shots

Med et sort lys og denne opskrift kan du rocke dit Halloween-fest som aldrig før!MERE +MINDRE-

8

iskugleforme (eller forme til 24 runde isterninger)

1

til 3/4 kopper tonic vand (udskift ikke) *

4

konvolutter ikke-aromatiseret gelatine

1 1/4

kopper vodka (kan bruge aromatiseret vodka, såsom kagearoma)

Grøn og / eller blå dekorationsglasur (til iriserne)

Sort dekorationsglasur (til eleverne)

Rød dekorationsglasur (til blodskudte øjne, VALGFRIT)

Skjul billeder

 • 1

  Forbered iskugleformene ved at sprøjte let med madlavningsspray og tørre dem af med et papirhåndklæde. (Dette efterlader en lille rest, som hjælper med at udforme uden at påvirke smagen eller udseendet på jello-skudene.) Luk formene, så de forsegles tæt, så topstikket er åbent. Sæt forme på en bakke for nem transport til køleskabet efter påfyldning.

 • 2

  Hæld tonic vand i en lille gryde og drys med gelatine. Lad det bløde i et minut eller to.

 • 3

  Varm over lavt, omrør konstant, indtil gelatinen er helt opløst. Tilsæt sukker og rør, indtil sukker er opløst (et minut eller deromkring).

 • 4

  Fjern fra varmen og rør vodkaen ind.

 • 5

  Ved hjælp af en kødinjektor (med nålen fjernet), skal du dele væsken mellem formene og efterlade en lille luftlomme øverst (som senere vil blive fyldt med gelisolering til iris og pupil). Når alle er fyldt, skal du udskifte propperne ovenpå, så formene er lufttætte.

 • 6

  Opbevares i køleskab 3 timer eller natten over, indtil det er solidt. Fjern gelatinkugler forsigtigt fra forme og læg dem på en deviled ægbakke (eller forretterbakke med indrykninger) for at holde dem oprejst med luftlommen.

 • 7

  Brug den grønne eller blå gelering, fyld det lave hul ovenpå for at skabe øjeniris. Brug den sorte glasur til at oprette en pupil i midten af ​​den farvede gel.

 • 8

  Endnu skarpere: Brug rød gelering til at skabe et blodskud-øje-look ved at lave krøller fra iris ned ad siderne af øjeæblet, hvis det ønskes.

Ekspert tip

 • Fremvis dine øjenkugler under et sort lys for at få dem til at lyse uhyggeligt. Selv uden det sorte lys er de dog meget uhyggelige!
 • Tonic vandet er en vigtig ingrediens, hvis du vil have dine øjenkugler til at lyse under sort lys. Hvis du ikke planlægger at bruge et sort lys, kan tonisk vand dog erstattes med klar juice for mere smag.
 • Hvis du ikke har en deviled ægbakke til at vise dine øjenkugler, skal du bruge den nederste halvdel af en ægkarton. Øjenkuglerne skal forblive OPRETTET, ellers glider gelingen ud af stikket. Eeew!
 • Disse er større end typiske jello-skud, så reducer vodka og øg tonic vand og sukker, hvis det ønskes. En anden mulighed er at bruge afrundede isterningsforme til at fremstille mindre øjenkugler.
 • Erstat klar juice (som hvid druesaft) til vodkaen for at gøre disse børnevenlige.
 • Sort lys.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
270
Kalorier fra fedt
0
% Daglig værdi
Total fed
0g
0%
Mættet fedt
0g
0%
Transfedt
0g
Kolesterol
0 mg
0%
Natrium
200 mg
8%
Kalium
0 mg
0%
Samlet kulhydrat
45 g
15%
Kostfibre
0g
0%
Sukker
42 g
Protein
3g
A-vitamin
0%
0%
C-vitamin
0%
0%
Calcium
0%
0%
Jern
0%
0%
Udvekslinger:

0 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 0 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

 • Det er Halloween, og du har brug for et eeewy hit til din uhyggelige fest. Nå, blodige, giv dem det onde øje: Glød-i-mørket Eyeball Jelly Shots!

  Lige siden min nevø lærte at gøre det onde øje, da han var omkring et år gammel, ser mærkeligt ud som det giver mig kryb.

  Forestil dig det - en sød nuttet baby i en høj stol, alt griner og fniser. Men på kommando ("Gør det onde øje!"), Skifter han i en nanosekund og stirrer dig ned med det ene uhyggelige øjeæble, der bogstaveligt talt springer ud af stikkontakten og det andet skyggefuldt af en furet pande.

  Dette smeltede bogstaveligt talt et rum med normalt normale og ret reserverede voksne til et varmt rod af latterende idioter. Sadistisk ved jeg det.

  Men i ånden af ​​Happy Halloween-fest, sans baby-entertaineren, fandt vi denne idé på nettet og gav det en uhyggelig spin med et sort lys og noget vodka.

  Disse Glow-in-the-Dark Eyeball Jelly Shots ser ondt ud, okay. Alvorligt uhyggelige peepies. Men de er en latterligt let måde at sprænge den bla bash i et lige monster monster.

  Her er deets:

  Trin 1: Grib 8 "iskugle" -forme. Du kan finde disse i køkkenbutikker. (Bakker med afrundede isterninger fungerer også - og lav mere.)

  Trin 2: Sprøjt formene indvendigt let med madlavningsspray, og tør dem ud med papirhåndklæder for kun at efterlade en lille film. Dette sørger for, at dine øjenkugler kommer ud af formene senere.

  Trin 3: Drys gelatine over tonisk vand i en gryde og lad den hænge derude et par minutter. Drej derefter varmen lavt og rør for at opløse gelatinen.

  Trin 4: Tilsæt lidt o 'sugah og rør' indtil det er opløst. Fjern derefter gryden fra varmen, og tilsæt vodkaen. Ja, vodka. Bemærk, at der ikke er noget billede af det. Spørg ikke hvorfor.

  Trin 5: Få dig selv en-disse kødinjektorer til denne del. De er billige. Se efter kalkunforsyningerne i butikken. Dette gør det muligt at udfylde disse små kugler SO. MEGET. EZ. ER.

  Trin 6: Line-em-up-n-fill-em-up. Øjenæble samlebånd. Yop.

  Trin 7: Bemærk den lille luftlomme øverst. Det bliver øjenæblets iris senere. Jeg ved. Eeew.

  Trin 8: Glem ikke at sætte hullerne i! Sæt dem alle derefter i køleskabet i et par timer, mens du hviler dine egne øjenkugler.

  Trin 9: Fjern forsigtigt øjenkuglerne fra deres forme. Nu er det den fedtede del. Brug grøn eller blå gelering til at udfylde hullet øverst for at gøre iris i øjet.

  Trin 10: Brug sort gelisolering til at lave en stor sort prik i midten af ​​den farvede gel til øjets pupil. Derfor er jeg ikke optiker.

  Trin 11: Jeg var nødt til at holde et koøje i mine hænder i junior high science klasse en gang. Yah, det var noget som dette.

  Trin 12: Kom ind i en lille øjeæblelinie, du små øjenkugler, du! Sådan ser de ud, når du er færdig.

  Trin 13: Tilslut nu et sort-el-billigt lys for at skinne på disse ogre øjne, og dæmp derefter lysene. HVORFOR? Fordi, Halloweenie, det toniske vand i geléskuddene GLOOOOOWS under sort lys! Nej, virkelig ... det gør det!

  Trin 14: Vodka ogre øjenkugler. Dette vil være en bash til remembah!

  Endnu mere uhyggeligt: ​​Tilføj rødis til et blodskudt øjeæblet look.

  Eeewy klæbrige øjenkugler ... ned ad lugen! (Åh gag!)

  Lav dem til Kiddos?

  Jo da! Du kan også lave disse til et børnefest. Men paaaleeeze udelader vodkaen og udskift den med hvid druesaft. Og måske også glemme den blodskudte ting, medmindre du har teenagere i huset - så fortsæt - gør deres dag.

Se videoen: Jello Shots - Vodka Eyeball Jello Shots - Halloween Cocktails - How to make Jelly Shots Popular (September 2020).