De bedste opskrifter

Vaffel morgenmad Taco

Vaffel morgenmad Taco

Vafler, osteagtige æg, pølse, sriracha, taco. Morgenmad serveres.MERE +MINDRE-

TIL VÆFLERNE -

1

spiseskefuld granuleret sukker

1 1/2

teskefulde bagepulver

3/4

kop plus 2 spsk mælk

3

spiseskefulde vegetabilsk olie

TACOS -

1/4

kop strimlet colby jackost

8

små eller 4 store kogte pølsekager

Sriracha, til dryp (valgfri)

Skjul billeder

 • 1

  Kombiner alle ingredienser til vafler i en medium skål, indtil de er glatte. Lad sidde i 5 minutter.

 • 2

  Varm vaffeljern i henhold til producentens anvisninger. Smør jern, hvis det ønskes.

 • 3

  Lad en fjerdedel af dejen (ca. 1/4 kop) på vaffeljern. Luk og kog indtil angivet med vaffeljern (eller når jern holder op med at dampe). Fjern vaffel fra jern og læg den på en tallerken. Gentag med resterende dej.

 • 4

  Varm en medium stegepande over medium-lav varme. Tilsæt olie.

 • 5

  Pisk æg, 2 spsk vand og salt og peber efter smag i en skål. Hæld i stegepande. Rør indtil kogt igennem. Fold strimlet ost ind.

 • 6

  Del vafler på fire serveringsplader. Top den ene halvdel af hver vaffel med røræg. Top med en eller to pølsekager. Drys med sriracha, hvis det ønskes, og fold det derefter sammen som en taco.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Hver morgen står jeg over for et episk spørgsmål.

  Et spørgsmål, der afhængigt af, hvordan jeg besvarer det, vil have fuld indflydelse på løbet af hele min dag. Et spørgsmål, der ikke har noget forkert svar, men heller ikke det bedste. Et spørgsmål, der indtil denne dag var frygtet:

  Skal jeg have vafler eller taco til morgenmad?

  Men mine damer og herrer fra hele landet, jeg er her i dag for at fortælle dig, at du fremover ikke længere behøver at stille dig selv det umulige spørgsmål. Fordi i dag giver jeg dig Waffle Breakfast Taco. Også kendt som det eneste, du nogensinde vil spise til morgenmad resten af ​​dine dage (eller i det mindste de fleste af dem).

  Denne lomme med magisk lækkerhed er ikke kun godt, lækker, men super let at sammensætte. Kog bare nogle hjemmelavede vafler op, krypter nogle osteagtige æg og varm nogle pølsekager og bing-bang-boom op - morgenmaden serveres!

  Men hvis du har brug for lidt mere tid til at pakke dette storslåede måltid rundt om din hjerne, så gør du det:

  Pisk først din vaffelrør op. Lad det sidde i et par minutter, så det kan blive tykkere.

  Når smeten er klar, skal du opvarme vaffeljernet og smøre det om nødvendigt. Lad en fjerdedel af dejen stryges i strygejernet, luk det og kog det, indtil det er færdigt, eller strygejernet ikke længere damper. Gentag med den resterende dej, indtil du har fire smukke vafler.

  Lav nu æggene: Varm olie i en stegepande over medium-lav varme. Pisk æggene sammen med lidt vand og lidt S & P, og hæld derefter æggene i den varme stegepande.

  Kog og krypter æggene, indtil de er stivne, og fold derefter noget ristet osteagtig godhed i.

  Det er taco-tid! Del vaflerne på serveringspladerne, og ske æggene over den ene halvdel af hver vaffel. Top med en kogt pølsekage eller to eller fem, og dryp derefter på en krydret sriracha, hvis du vil (du kan også dryppe på lidt almindelig hot sauce eller ahornsirup. YUM).

  Til sidst foldes over og beundrer din morgenmads taco oprettelse.

  Så spis det op!

  Stephanie (aka Girl Versus Dough) og vaffeltaco? De er ligesom dette. Tjek Stephanys Tablespoon-medlemsprofil, og bliv ved med at tjekke tilbage for sine egne personlige opskrifter på Tablespoon!

Se videoen: Vafler velegnet til morgenmad (September 2020).