Traditionelle opskrifter

Spicy Chicken Bites

Spicy Chicken Bites

Disse lette krydrede kyllingebid gør en god fest-forretter!MERE +MINDRE-

6

spiseskefulde mayonnaise, opdelt

1

(4,5 ounce) kan Old El Paso ™ hakkede grønne chili

2

spiseskefulde Old El Paso ™ taco krydderiblanding, delt

1

rotisserie kylling, strimlet og hakket

1/2

kop hakkede korianderblade

1 1/2

kopper strimlet cheddarost

2

dåser (8 oz) Pillsbury ™ kølede halvmåne ruller

2

teskefulde frisk limejuice

Skjul billeder

 • 1

  Forvarm ovnen til 375 ° F. I en stor skål piskes 3 spiseskefulde mayonnaise, de grønne chili og 1 spiseskefuld tacokrydderier sammen. Tilsæt kyllingen i skålen og rør for at kombinere.

 • 2

  Tilsæt koriander og ost og rør for at kombinere. Sæt med en knivspids salt.

 • 3

  Rul den halvmåne rulledej ud på et bageplade. Placer en kødboldstørrelse på hjørnet af hver dejtrekant. Træk dejen rundt om blandingen, og klem for at forsegle.

 • 4

  Fortsæt med de resterende halvmåne ruller og bages på et ikke-smurt bageplade i ca. 15 minutter eller indtil de er gyldenbrune.

 • 5

  I mellemtiden piskes de resterende mayo-, limesaft- og tacokrydderier sammen. Server kyllingebid med denne mayo-lime dypsauce.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Dette her rod er en seriøs forretning. Ikke seriøst som i hvor svært det er at lave, for hej, kender du mig overhovedet? Genvej Sally. Men seriøst som i hvor utroligt det er at enten a) bide i eller b) trække disse lil 'biter af seriøsitet fra hinanden. Seriøs. De er perfekte på så mange niveauer. Alle snackniveauer efter skoletid. Alt låser dig inde i badeværelset med et fad af disse og en flaske prosecco-niveauer. Alle niveauer. Bare små Pillsbury halvmåneformede rullekugle ting fyldt med hakket kylling, grønne chili, lidt mayo, taco krydderier, koriander og MASSE OST. Undskyld at skrige. Jeg nævnte, hvor alvorlige disse er, ikke? Dypp i noget mayo / limejuice / taco-krydderier, som du lavede, mens du græd efter, at disse skulle færdigbage.

Se videoen: KFC Style Popcorn Chicken (September 2020).