Traditionelle opskrifter

Mors courgettebrød

Mors courgettebrød

En lækker courgette hurtig brød, der lugter som hjemme.MERE +MINDRE-

3

kopper ubleget mel til alle formål

1/2

tsk bagepulver

Skjul billeder

 • 1

  I en medium skål kombineres og blandes æg, sukker, vegetabilsk olie og vanille, indtil de er cremede.

 • 2

  I en stor skål kombineres mel, bagepulver, bagepulver, kanel og muskatnød. Inden du tilføjer strimlet courgette, skal du tørre med et papirhåndklæde, indtil det meste af fugtigheden er ude. Tilsæt derefter courgette til blandingen.

 • 3

  Tilsæt våde ingredienser til tørre ingredienser. Fold sammen for at kombinere.

 • 4

  Opdel dej mellem to smurte 9 x 5-tommer brødpander. Bages ved 350 ° F i en time, eller indtil et tandstikker indsat i midten kommer rent ud. Lad afkøle helt i gryden inden servering.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Har du nogensinde haft en hukommelse fremkaldt af lugt? Ligesom når lugten af ​​diesel minder dig om at være i skolebussen som barn? Eller duften af ​​solcreme minder dig om dine yndlingssommer? For mig er det aromaen af ​​varmt, friskbagt courgettebrød lige fra ovnen, der minder mig om hjemmet, hvor jeg voksede op. Det er en trøstende hukommelse, når jeg sidder på disken, benene svinger, ser min mor forsigtigt løfte den gyldenbrune brød ud af ovnen og læg dem på bordpladen ved siden af ​​mig for at køle af. Jeg kan huske, at jeg altid ville straks tage et stykke og bide i de grønne pletter af courgette blandet med sukker, kanel og muskatnød. Men som med de fleste ting måtte jeg være tålmodig. Det var endnu smagere, hvis jeg ventede på, at det skulle sidde natten over, selvom det som barn sjældent skete. Nu hvor jeg er ældre og langt væk fra mit barndomshjem, bager jeg altid min mors courgettebrød, når jeg vil have den smag (og lugt) af komfort. Det er lige så lækkert som jeg husker det, især nu hvor jeg har tålmodighed til at lade det sidde i køleskabet og lade smagene sætte sig og forstærke natten over. Hvad der er skønt ved dette brød er, at det supplerer dit morgenmadsmåltid, fylder dig op som en snack om eftermiddagen og er tilstrækkelig som en dessert. Det er også en utrolig alsidig opskrift - tilføj nogle rosiner eller nødder til lidt mere oomph, eller hold det simpelt (som jeg normalt gør). Uanset hvad er det den bedste måde at bringe lidt nostalgi ind i mit køkken. Jeg håber, jeg en dag kan skabe nye minder med lugten af ​​dette brød, hvor mine egne børn svinger benene fra bordpladen i forventning om en bid af brød.

Se videoen: FREE Emotional Ambient Chill Trap Beat Crystal Prod. Mors (September 2020).