Nye opskrifter

Mint Whisky Sour

Mint Whisky Sour

En yndlingscocktail med hjemmelavet myntsirup og masser af frisk citrus.MERE +MINDRE-

Opdateret 2. maj 2017

Cocktail:

Orange skive til pynt

Skjul billeder

 • 1

  Til myntesirup kombineres sukker, vand og myntekvist i lille gryde og opvarmes under omrøring regelmæssigt, indtil sukker er opløst. Når sukker er opløst, skal du fjerne det fra varmen og lade det afkøle til stuetemperatur. Fjern derefter myntekvist.

 • 2

  For at lave en cocktail, tilsæt 1 ounce mynte simpel sirup, citronsaft og bourbon whisky til et shakerglas med masser af is. Ryst for at slappe af.

 • 3

  Sil drik i et koldt glas med frisk is og pynt med appelsinskive, kirsebær og frisk mynte.

Ekspert tip

 • Du kan lave en stor kande af denne blanding ved at gange opskriften med 6 og derefter servere den over is i individuelle briller.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Denne cocktail er en sejr for St. Patrick's Day. Men gør det også til forårs- og sommerfester. Der er en fantastisk genopblussen af ​​cocktailkultur lige nu. Borte (for det meste) er dagene med supersøde tiki-drinks. I stedet kan du rulle ind i mange gode barer i disse dage og få serveret en fantastisk cocktail. Nogle af dem er seriøst kunstværker og svære at reproducere derhjemme, men der er gode cocktails, der er lette at lave derhjemme, hvis du bruger gode ingredienser. En whiskysur er en klassisk drink, der kun har få ingredienser og er let at smide sammen - enten individuelt eller som en kande til en fest. Dette er min minty twist på klassikeren. En vigtig ingrediens i denne drink udover sprut er frisk citronsaft. Lad mig gentage det: frisk citronsaft. Brug ikke de koncentrerede ting. Omkring halvdelen af ​​en stor citron vil lave en cocktail.Hæld alt i et cocktailglas og pynt det hele med en appelsinskive, et kirsebær og en kvist frisk mynte. Dette koster sandsynligvis $ 10 i en fancy bar. Bring happy hour hjem!

Se videoen: How to Make a Whiskey Sour - (September 2020).