De bedste opskrifter

Saltet karamel æble Chex Mix ™

Saltet karamel æble Chex Mix ™

Karamel og æbler går sammen som græskar og tærte. Når du trækkes sammen med en pose Caramel Chex ™, får du en lækker, hurtig snackblanding, der er fuldstændig munchbar!MERE +MINDRE-

Opdateret 23. maj 2017

3

kopper æblechips eller tørrede æbler i terninger

1

pose (8,75 oz) Chex Mix ™ snack mix karamel crunch

1/2

teskefuld meget groft havsalt

4

spiseskefulde let karosirup

Skjul billeder

  • 1

    Hæld Chex Mix ™ i en stor skål. Sæt til side.

  • 2

    I en lille gryde opvarmes smør, karosirup og sukker sammen på medium høj varme indtil kogning. Pisk, når blandingen koger i 1 minut.

  • 3

    Hæld karamel over Chex Mix ™. Kast hurtigt æbler i og rør til pels. Drys med meget groft havsalt.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Chex Mix forvandles til en saltet karamelæbleparty-godbid på få minutter! Tag en pose Caramel Crunch Chex-blanding og føj den til blandingen i denne fantastiske opskrift. Lækre, tærte æbleflis, buttery karamel og en glædelig drys af groft havsalt gør denne sprøde blanding til en øjeblikkelig favorit! Du ved, Chex-blanding er salte, men vidste du også, at den også kan være lækker sød? Caramel Crunch Chex er klar til at rives i lige hjem fra butikken, men jeg ville lægge et gourmet-twist på den. Den virkelige hemmelighed til denne opskrift er et ordentligt salt. Se om du kan finde krystal eller flager havsalt hos din lokale købmand med økologiske fødevarer. Det er så smukt at lave mad med, og tilføjer smuk flair til denne opskrift! Server i snackskåle, og forbered dig på at få fingrene klæbrige. Dette er en godbid, du ikke har noget imod at slikke dine fingre af!

Se videoen: Samoa Chex Mix (September 2020).