Traditionelle opskrifter

Scotch Quail Eggs

Scotch Quail Eggs

Miniæg pakket ind i kød og dybt stegt!MERE +MINDRE-

1/2

pund oksekød eller løs pølse

Skjul billeder

 • 1

  Sæt en gryde med vand i kog. I 3 portioner koges vagtleægene i nøjagtigt 1 minut og 50 sekunder. Skyl straks med koldt vand for at stoppe tilberedningsprocessen.

 • 2

  Skræl forsigtigt æggene, fjern skallen og den tynde indre skalforing. Dette er lidt vanskeligt, hvis du aldrig har arbejdet med vagtele før, og jeg mistede 2 eller 3 æg, før jeg fik fat på det. Knæk skallen rundt om ægget først, start derefter øverst, og sørg for at få fat i den indvendige foring såvel som skallen. Arbejd derefter i en spiral omkring ægget, træk hele skallen af ​​i en sammenhængende strimmel.

 • 3

  Pisk de 2 kyllingæg for at danne en ægvask, og forbered din paneringsstation med en plade mel, en plade med ægvask og en plade med brødkrummer.

 • 4

  Rul oksekød eller pølse ud meget tyndt og let salt.

 • 5

  Mel meget æg. Pak det ind i et tyndt lag kød og tryk ind i din hånd for at forsegle kødet rundt om ægget. Tryk ikke for hårdt, ellers bryder du æggeblommen!

 • 6

  Når kødet er forseglet omkring ægget, skal du mel det let og rulle det rundt i dine hænder igen ved hjælp af melbelægningen for at hjælpe med at forsegle alt lukket.

 • 7

  Støv let med mel igen, belæg derefter æg og til sidst brødkrummerne.

 • 8

  Dybsteg ved 350 ° F i ca. 2 minutter, indtil brødkrummerne er pænt brunede.

 • 9

  Pynt med purløg og server.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Internetloven fastslår, at miniaturesager altid er sødere end deres kolleger i fuld størrelse.

  Efter dette grundlæggende dekret besluttede jeg at fremstille nogle skotsk æg med små vagtelæg i stedet for det almindelige kyllingæg. Det tager over 5 vagtelæg, der svarer til et stort kyllingæg. Disse ting er små!

  Denne opskrift tjekket ud af to ting, der har været på min kulinariske opgaveliste i lang tid: Brug af vagteleæg og lav skotsk æg. Begge var en sjov ny oplevelse for mig. På grund af dette tog det lidt forsøg og fejl i min ende, men jeg kan fortælle dig, at denne sidste opskrift er fantastisk.

  Min yndlings ting ved disse Scotch Quail Eggs er, at du ikke har brug for en dypsauce. Hvis du tilbereder dine æg rigtigt, er sauce inde! Fordi de er bite-sized, kan du poppe det hele i munden og få en dejlig eksplosion af cremet æggeblomme.

  Vagtelæg kan være svære at finde for nogle, men jeg har et sted i nærheden af ​​mig, der altid har dem. Ring rundt til et par butikker i dit område, og du kan blive overrasket over, hvem der har dem på lager.

  Så pæn.

  Jeg testede et par for at finde ud af den perfekte tid, de havde brug for til at lave mad. Jeg besluttede, at 1 minut og 50 sekunder i en hård kogesituation var perfekt til at få en solid hvid og en flydende æggeblomme.

  At skrælle et vagtelæg er lidt sværere end dine normale æg, og der er en slags plast-y-film mellem skallen og den hvide. Efter at have mistet et par æg besluttede jeg at knække skallen overalt og derefter skrælle i en spiral startende øverst var den bedste strategi. Når jeg først fik fat på det, gik det ret hurtigt, og jeg ofrede ikke flere æg.

  Jeg brugte hakket oksekød til denne opskrift, men hvis du vil have den mere morgenmad, så prøv en løs morgenmadspølse.

  Lidt mel på ægget og pakk det derefter i noget af det malte kød. Tryk på kødet i din hånd for at forsegle alt, men pas på ikke at knække æggeblommen.

  En endelig belægning af mel, inden du går i ægvask.

  Brødsmuler derefter, så kast det i frituren!

  Ingen ved, hvilken overraskelse der venter indeni.

  Dan Whalen betragter disse som forretterens verden. Han har blogget i over fire år på The Food in my Beard; tjek Dan's Tablespoon-profil ofte for at prøve hans opskrifter med kreative internationale spins!

Se videoen: Cranble. Quails Egg Scotch Eggs (September 2020).