Nye opskrifter

Pandabrød

Pandabrød

Et hvidt sandwichbrød med en sjov pandaoverraskelse indeni!MERE +MINDRE-

3

kopper Gold Medal ™ ubleget universalmel

1

kop mælk med 1 æggeblomme (begge skal i alt 1 kop sammen)

1 1/2

spiseskefuld usaltet smør, blødgjort

1

spiseskefuld grøn te (matcha) pulver blandet m / 2 tsk varmt vand ELLER grøn madfarve

3 1/2

teskefulde kakaopulver blandet med 1 1/2 tsk varmt vand

2 1/4

teskefulde tørt gær

Skjul billeder

 • 1

  I en lille skål, mikrobølgemælk og æggeblomme i ca. 30 sekunder. Sæt til side.

 • 2

  I skålen med en stativblander kombineres mel, sukker og gær.

 • 3

  Tilsæt smør, salt og mælkeblanding under omrøring ved lav hastighed med fastgørelsen til dejkrogen.

 • 4

  Øg hastigheden til medium og ælt, indtil dejen kommer sammen og trækker sig væk fra siderne, ca. 5-10 minutter. Hvis dejen er klæbrig, tilsæt en spsk fuld mel ad gangen, indtil den er glat og elastisk.

 • 5

  Del dejen i tre stykker, to omtrent lige store og en omkring 1/3 af størrelsen på de andre to.

 • 6

  Læg et af de store stykker i stativblanderskålen og bland med grøn te / vandblanding ELLER grøn te-madfarve, indtil den ønskede farve er nået.

 • 7

  Fjern dejen fra skålen og læg den i en let smurt skål, dækket, for at hæve den, indtil den er fordoblet.

 • 8

  Rengør mixer skålen, læg derefter det mindste stykke dej i stand mixer og bland det med kakaopulver / vand blanding, indtil farven er blandet igennem. Fjern dejen fra skålen og læg den i en separat, let smurt skål, dækket, for at hæve, indtil den fordobles.

 • 9

  Anbring almindeligt stykke dej i en separat let smurt skål, dækket, for at hæve, indtil den fordobles. Alle stykker skal fordobles på cirka en time.

 • 10

  Når dejen er steget, på en melet overflade, skal du dele almindelig dej i tredjedele, hvor et stykke er halvt så stort som de to andre (som du gjorde før). Brug et af de større stykker til at danne ansigtet. Del kakaodegen i kvartaler og brug to kvart til at danne øjnene.

 • 11

  Placer hurtigt det mindste stykke almindelig dej mellem øjnene for at holde dem på plads. Stræk det resterende stykke almindelig dej ud over hele brødet for at låse alt på plads.

 • 12

  Tag de sidste to fjerdedele af kakaodeg og dann ørerne.

 • 13

  Opdel grøn dej i to stykker, den ene dobbelt så stor som den anden. Tag det lille stykke for at udfylde mellemrummet mellem ørerne. Tag det større stykke grøn dej og stræk over hele brødet for at låse alt på plads.

 • 14

  Anbring dejen i en let smurt brødform, dæk den, og lad den hæve, indtil den fordobles, ca. 1 time.

 • 15

  I mellemtiden forvarmes ovnen til 375 ° F.

 • 16

  Når dejen er hævet, skal du bage i ca. 30 minutter eller indtil den er gyldenbrun på ydersiden (indersiden skal registrere 190 ° F). Lad det afkøle helt på et kølerist, inden du skærer eller serverer.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Dette kan muligvis være det sværeste brød, jeg nogensinde har haft at lave.

  Men det er også det mest givende!

  Ser du, at lave pandabrød er ikke let, især når du prøver at skabe et ansigt inde i et brød (ikke noget jeg laver hver dag!). Imidlertid er det hårde arbejde det værd, når du skiver sandwichbrødet op, kigger ind og ser en sjov panda, der stirrer tilbage på dig. Hvem elsker ikke det?

  For at starte lige med dette brød foreslår jeg at bruge ubleget universalmel, i modsætning til brødmel, fordi du arbejder meget på brødet og ikke vil have gluten til at sejre. Guldmedaljes ublegede mel til alle formål er bestemt op til udfordringen.

  Ganske vist stødte jeg på nogle vejspærringer, mens jeg lavede dette brød. Den største var at beslutte, hvordan man laver den grønne dej. Selvom matcha eller grøn tepulver fungerer godt og leverer en unik smag, er det også vanvittigt dyrt. Hvis du ikke er villig til at droppe nogle alvorlige ændringer på tingene, vil grøn madfarvning også gøre tricket.

  En anden vejspærring gjorde naturligvis pandas ansigt. Disse fotos kombineret med opskriftsvejledning giver trinvis vejledning i, hvordan ansigtet konstrueres. Som du kan se, blev min stadig ikke perfekt, men det var ret tæt på! Plus, jeg synes, det tilføjer karakter.

  Gør mig ikke forkert - på trods af udfordringerne var dette et utroligt sjovt, unikt brød at lave. Og smagen - et let, beriget hvidt sandwichbrød - var dejligt. Selvom det var lidt underligt at spise en pandas ansigt.

  Denne opskrift ville være den perfekte ting at lave med børn eller til en zoo-tema fest eller endda til sjove sandwicher. Heck, når du først har lavet dette brød, kan du lave brød med flere ansigter (ahem, undskyld ordspillet). Eller du kan gøre det bare for at imponere dine kig. Det er lige så god en grund som nogen!

  Stephanie (aka Girl versus Dough) sluttede sig til Tablespoon for at dele sine eventyr i køkkenet. Tjek Stephanys Tablespoon-medlemsprofil, og bliv ved med at tjekke tilbage for sine egne personlige opskrifter på Tablespoon!

Se videoen: Steinfeld om Trump (September 2020).