Traditionelle opskrifter

Blueberry Cheesecake-Fyldte Citron Cupcakes med Vanilla Frosting

Blueberry Cheesecake-Fyldte Citron Cupcakes med Vanilla Frosting

En citron cupcake fyldt med sød blåbær cheesecake og toppet med en cremet vanilje frosting.MERE +MINDRE-

1

æske (15,25 oz) Betty Crocker ™ Super Moist ™ kagemix citron

1

pakke flødeost (8 oz), blødgjort

2

spiseskefulde blåbærsyltetøj eller konserves

1

dåse (16 oz) Betty Crocker ™ Rich & Creamy Frosting Vanilla

Friske blåbær til påfyldning (valgfrit)

Skjul billeder

 • 1

  Opvarm ovnen til 350 ° F. Læg 24 papirbagekopper i muffinsformer.

 • 2

  I en stor skål, slå kagemix, vand, olie og 3 æg på lav hastighed, indtil de er kombineret, derefter på medium hastighed 2 minutter. I en separat medium skål, slå flødeost, sukker, salt og resterende æg, indtil det er cremet og glat. Fold i blåbærsyltetøj.

 • 3

  Sked omkring en spiseskefuld kagedej i hver papirbagekop. Top med en afrundet spiseskefuld af blåbær-flødeost-blandingen, og top derefter med yderligere 2 spiseskefulde kagedej (så papirbagekoppen er ca. 2/3 fuld og flødeostblandingen er dækket). Bag cupcakes 20 minutter, indtil et tandstikker, der er indsat i midten, bliver rent.

 • 4

  Cool cupcakes 2 minutter i dåser, og overfør derefter til et køleholder for at afkøle helt. Rør frost oven på fuldt afkølede cupcakes.

 • 5

  Pynt med blåbær, hvis det ønskes.

Ekspert tip

 • Opbevar cupcakes dækket i en lufttæt beholder i køleskabet i op til 5 dage.
 • Elsker du ikke blåbær? Skift blåbærsyltetøj til din favorit, som hindbær eller jordbær.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
240
Kalorier fra fedt
110
% Daglig værdi
Total fed
12g
18%
Mættet fedt
4 1 / 2g
23%
Transfedt
0g
Kolesterol
40 mg
14%
Natrium
230 mg
10%
Kalium
40 mg
1%
Samlet kulhydrat
31 g
10%
Kostfibre
0g
0%
Sukker
21g
Protein
2g
A-vitamin
4%
4%
C-vitamin
0%
0%
Calcium
4%
4%
Jern
2%
2%
Udvekslinger:

1 stivelse; 0 frugt; 1 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 2 1/2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

 • Det er en ostekage. Det er en cupcake. NEJ - det er begge dele! Og sammen laver de en lækker sød godbid. Tag en bid og ved, at foråret er på vej ... Disse Blueberry Cheesecake-Fyldte Citron Cupcakes med Vanilla Frosting, gutter - I. GUTTER. Jeg har ikke engang ordene, virkelig (du er chokeret, jeg ved). Men hvis du giver mig et øjeblik til at tænke over det (mens du fortærer en eller fem), vil jeg være i stand til at fortælle dig alt, hvad jeg synes Ligesom hvordan blåbær og citron spiller ud af hinanden på den mest dejlige måde. Eller hvordan de er søde, men ikke for søde, selv med den cremede vaniljefrostning ovenpå. Eller hvordan cheesecake fyldt inde i en cupcake er tæt på næsten den bedste idé af alle ideerne. For hvordan kan du gå galt, virkelig, med et ostekagecenter med blåbærsmag i en fluffy, citron cupcake? Du kan bare ikke. Og på den note, lad os stoppe med at tale om dem og bage dem allerede! (Siger min knurrende mave, der vil have en anden cupcake.) Jeg brugte Betty Crocker ™ 's Rich & Creamy vaniljefrosting, fordi jeg virkelig elsker det, men du kan også gå den hjemmelavede rute (og måske endda blive skør og gøre det blåbær- aromatiseret eller citronsmag, eller brug flødeostfrost, ahhh! Så spændende) Opbevar cupcakes dækket i en lufttæt beholder i køleskabet i op til 5 dage. Elsker du ikke blåbær? Byt blåbærsyltetøj til din favorit, som hindbær eller jordbær. Ostekage i en cupcake, du fuldender mig.

Se videoen: Curd-filled Lemon Cupcakes with Blueberry Buttercream Frosting. Cupcake Jemma Channel (September 2020).