Seneste opskrifter

Rainbow Chip pandekager

Rainbow Chip pandekager

Rainbow chips omrøres i blød pandekagemix og derefter toppes med et Rainbow Chip smør så smeltende og godt, du vil måske bare spise morgenmad til middag hver aften.MERE +MINDRE-

Opdateret 6. september 2017

1

kop Betty Crocker ™ Bisquick ™ pandekage & bagemix

1

pakke (2,2 oz) Betty Crocker ™ Candy Shop dekorerer regnbue chips, opdelt

1/2

kop Betty Crocker ™ Rich & Creamy Frosting Rainbow Chip

4

spiseskefulde smør, blødgjort

Skjul billeder

 • 1

  Sprøjt en rist med nonstick olivenolie spray, opvarm til medium varme.

 • 2

  Pisk pandekagemix og vand i en stor skål, indtil de er godt kombineret. Fold regnbuechips ind, efterlad en spiseskefuld til garnering.

 • 3

  Kog dej på en grill, der er opvarmet til medium varme, indtil den er gyldenbrun på den ene side, vend den og kog den på den anden side, indtil den er kogt igennem.

 • 4

  I en lille skål omrøres Rainbow Chip frosting og blødgjort smør. Spred oven på varme pandekager. Drys med ahornsirup, pynt med de resterende regnbuechips og nyd det!

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Selvom jeg er en voksen kvinde med fire små tots til at kalde min egen, kan jeg stadig ikke lade være med at føle mig som et barn igen, når jeg ser en skål fuld af regnbue chips. I sidste uge købte jeg en pose med disse farverige slikbelagte chokoladechips og gemte dem i mit skab. Jeg fandt mig selv at snige mig ind i køkkenet timer senere, så jeg kunne smide håndfulde regnbue chips i munden. Det var midnat. Jeg er ikke stolt. Hvis du er lige så stor fan af smukke små regnbuechips som mig, skal du vide, at vi ikke er begrænset til midnatsspil med chip-snigende. Ingen måde. Rainbow chips fortjener også at sidde i midten af ​​dit bord til morgenmad. Jeg ved, du er enig! Og så lavede jeg en opskrift til os. Lyt nu godt til mig: Bland røren først. Fold derefter regnbuens chippier ind. Hvis du forsøger at genveje og røre det hele sammen fra starten, har du en grødet brun smuk bunke. Nu, med pandekager prepped, skar du butta oven på dine pandekager. Eller hvis du er ligesom mig, skal du bare skaffe en bunke af tingene ovenpå. En hurtig dryp af ren ahornsirup. Og endnu et drys regnbuechips ... Og denne tallerken pandekager er klar til kærlighed. Og krammer. Og kaste. Undtagen uden den kastende del. Og sandsynligvis uden den krammende del. Bare tag en gaffel og nyd. Du fortjener det.

Se videoen: How to make Betty Crocker Delights Super Moist Party Rainbow Chip Cake (September 2020).