Nye opskrifter

Orzo med basilikum, parmesan og soltørrede tomater

Orzo med basilikum, parmesan og soltørrede tomater

Cremet, osteagtig, smagfuld lille nuggets o 'pasta med basilikum og soltørrede tomater.MERE +MINDRE-

3

spiseskefulde usaltet smør

2 1/2

kopper vegetabilsk bouillon

1

kop strimlet parmesanost

1/4

kop plus 2 spsk hakket frisk basilikum

1/4

kop hakkede soltørrede tomater

Skjul billeder

 • 1

  Varm en mellemstor pot på komfuret over medium varme. Tilsæt smør og smelt. Tilsæt orzo og sauter, indtil orzo lige begynder at blive brun, ca. 1-3 minutter.

 • 2

  Tilsæt vegetabilsk bouillon og hvidvin; røre. Reducer varmen til medium lav. Dæk og simre, omrør lejlighedsvis, indtil al væsken er absorberet, ca. 15-20 minutter.

 • 3

  Fjern pastaen fra varmen. Rør parmesanost, basilikum, soltørrede tomater og salt og peber efter smag.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Jeg elsker denne pasta så meget (får du det?).

  Men seriøst er denne Orzo med basilikum, parmesan og soltørrede tomater Oh. Så. Lækker. Det er cremet og osteagtigt og pasta-y og holder dine indvendige hyggelige, som en god komfort mad skal. Det er den perfekte middag at lave til dig og den, der har stjålet dit hjerte denne Valentinsdag. Plus, det er super nemt at lave - ligesom du kan bruge mere tid på bare at beslutte, hvad du skal bære til din date (selvom det betyder joggebukse), end du forbereder middagen. VINDE.

  OK for det første, se på al den godhed, der er inde her. Dette er ikke engang det hele! Der er også smør og hvidvin involveret. Uh huh.

  Smelt lidt smør i en mellemstor pot på komfuret, sådan.

  Tilsæt derefter orzo-pastaen og sauter den i et par minutter, indtil den begynder at blive brun. Bemærk: BEMÆRK her. Jeg ville have et foto af denne brunende situation for dig, men det skete FOR HURTIG, og jeg var nødt til at pumpe bremserne på alt ved at dumpe i bouillon og vin. Whew. Det var tæt.

  Anyschways, lad hele blandingen simre og kog under omrøring et par gange, indtil orzo opsuger al væsken, og det bliver til dette rige, cremede mirakel af mirakler.

  Rør parmesanost, hakket frisk basilikum og hakkede soltørrede tomater, samt noget salt og peber.

  Voila! En romantisk, lækker middag i to rystelser. Selvom det er med din mor, din bestie, din kat eller din yndlings snuggie.

  Mo 'Orzo

  Italiensk Pesto og Peber Orzo Salat Opskrift
  Artiskok hvid bønnesalat med Orzo Pasta opskrift
  Sesam Orzo Salat Opskrift

  Stephanie (også kaldet Girl Versus Dough) har helt klart iført joggebukser på Valentinsdag. Tjek Stephanys Tablespoon-medlemsprofil, og bliv ved med at tjekke tilbage for sine egne personlige opskrifter på Tablespoon!

Se videoen: Buttery Parmesan Orzo - Kelvins Kitchen (September 2020).