Nye opskrifter

Pretzel Crusted Chicken Fingers

Pretzel Crusted Chicken Fingers

Elsker kringler? Elsker kyllingefingre? Disse fantastiske panerede kyllingestrimler kombinerer begge dele. Server dem med ostesauce, honningensennep, grill eller hvad du vil.MERE +MINDRE-

2

store æg, let pisket

1/2

kop universalmel

1 1/2

kg kylling bud

Salt og peber efter smag

Skjul billeder

 • 1

  I en dyb stegepande tilsættes ca. 1/4 tomme rapsolie. Varm over lige under medium varme i 15 minutter.

 • 2

  Tilsæt pretzels i skålen på en fødevareprocessor, og puls, indtil det meste af blandingen er pulveriseret (du vil efterlade nogle små stykker). Overfør til en skål.

 • 3

  Føj æggene til en anden skål og melet til en tredje skål. Krydder melet med salt og peber, og bland godt.

 • 4

  Når olien er varm, skylles kyllingeanbudene i køligt vand. Dug derefter ud i mel, derefter æg, derefter kringleblandingen. Placer i stegepanden. Kog i 2-3 minutter pr. Side, indtil den er gylden udenfor og kogt igennem. For de bedste resultater skal du kun tilberede to bud ad gangen. Gentag disse trin, indtil alle strimlerne er kogte.

 • 5

  Overfør de kogte bud til en papirservietteret plade.

 • 6

  Server med din valgfri dypsauce.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Ring ikke til disse børnefoder. Disse Pretzel Crusted Chicken Fingers er sjove nok til børnene og lækre nok til de voksne. Alle kan nyde at bide i disse saftige, læskende strimler.

  Vi har snakket mash-ups meget her på Tablespoon for nylig, og dette er en egen mash-up: kringler og kyllingefingre. I stedet for brødkrummer er kyllingen belagt med knuste kringler, hvilket giver den en fabelagtig, smagfuld belægning, der er så god, at du næppe har brug for at dyppe den.

  Her er de super lette belægningsingredienser (fra toppen: krydret mel, pisket æg og knuste kringler):

  Selvfølgelig er dypning super sjovt. Virkelig, jeg er en fortaler for dypning. Med disse Pretzel Crusted Chicken Fingers kan jeg lide cheddarostdyp. Du kan finde det i chipgangen sammen med kringlerne. Jeg vælger normalt en mild cheddarostdyp, da alle i familien spiser det. Men salsa con queso (salsa med ost) er en anden fantastisk mulighed.

  Vil du have en anden dukkert? Prøv honninggrillsauce eller honningensennep. Sød og sur sauce (aka duck sauce) kunne også fungere.

  Kyllingefingrene steges i velopvarmet olie, hvilket betyder, at de koger op hurtigt og super saftigt. Tøm dem på papirhåndklæder inden servering. Åh, og for de bedste resultater skal du kun lave to ad gangen - fordi de koger så hurtigt, mere end det tager dig væk fra gryden for længe, ​​hvilket betyder at nogle bliver lidt mere færdige.

  Så hvad vil du dyppe disse babyer i?

  Sarah W. Caron (aka scaron) er en madforfatter, redaktør og blogger, der skriver om familievenlige fødevarer og opdrætter en sund familie på Sarah's Cucina Bella.

Se videoen: Pretzel Crusted Chicken Bites (September 2020).