Usædvanlige opskrifter

Cupcake Topiary

Cupcake Topiary

 • Forbered 25 min
 • I alt55 min
 • Portioner24

En unik måde at vise dine cupcakes på. En dekoration og dessert i en.MERE +MINDRE-

ByGirl, der spiste alt

Opdateret 19. april 2017

Ingredienser

1

æske (15,25 oz) Betty Crocker ™ Super Moist ™ kagemix citron (og ingredienspakken kræver)

1

dåse (8,4 ounce) Betty Crocker ™ Dekorering Cupcake Icing Pink

24-36 mini cupcake liners

12

tommer trædowl malet brun eller en tyk pind

6

tomme grønne blomster skum kugle

Lyserødt bånd eller spansk mosgrønhed

Gule jumbo-drysser (valgfrit)

Trin

Skjul billeder

 • 1

  Forvarm ovnen til 350 ° F, og foret cupcake-pander med mini cupcake-liners.

 • 2

  Forbered kageblandingen i henhold til pakkevejledningen, og fyld mini cupcake-liners 3/4 af vejen fuld. En nem måde at gøre dette på er at bruge en cookie-scooper. Bages i 12-13 minutter eller indtil du er færdig. Lad cupcakes køle af.

 • 3

  Frost cupcakes ved hjælp af bladspidsen på glasuren. Du kan lave en hvirvelform eller lave kronblade. Anbring en jumbo drys i midten, hvis det ønskes. * Du kan også bare dekorere cupcakes ved hjælp af din egen frosting. Du kan fylde en plastikpose med din egen frosting, skære enden og rør en blomst eller en kegleform.

 • 4

  Fyld terrakottakrukken med blomsterskum og indsæt dyvlen eller pinden. Skub skumkuglen med blomster ned på dyvlen, der fastgør den på plads.

 • 5

  Det kan være en god idé at bruge lige stifter til at planlægge, hvor du skal vedhæfte dine cupcakes. Brug tandstikkere til at fastgøre hver cupcake til bolden. Jeg brugte 1 tandstikker til de øverste cupcakes og mere til siderne for at sikre, at de var sikre. Skub tandstikkere i bolden og tryk derefter cupcakes på tandstikkerne. Fortsæt med at gøre dette, indtil hele topiariet er dækket af cupcakes.

 • 6

  Du kan bruge 24-36 cupcakes afhængigt af hvor tæt du placerer dine cupcakes.

 • 7

  Bind et lyserødt bånd under bunden af ​​kuglen, og dæk blomsterskummet i gryden med spansk mos eller grønne områder.

Ernæringsoplysninger

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • En Cupcake Topiary er en unik og kreativ måde at vise cupcakes på. Det er dessert og indretning alt i én! Det fantastiske ved cupcake topiaries er, at de er alsidige og kan laves til enhver lejlighed. Det ser ud til, at denne tid på året alle omkring mig har en baby, så jeg tænkte hvorfor ikke lave en lyserød cupcake topiary til en pige baby shower? Disse cupcake topiaries er virkelig nemme at lave. Alt hvad du skal gøre er at vedhæfte mini-cupcakes til blomsterskum ved hjælp af tandstikkere. Jeg har gjort det på den hårde måde ved bare at fastgøre cupcakes uden mål, men hvad der får det til at se mere elegant og sammensat er, når du har en plan for angreb. Jeg kan godt lide at placere stifter i skumkuglen for at kortlægge, hvor jeg skal placere hver cupcake. Fjern derefter bare en nål ad gangen og udskift den med en frostet cupcake. Når dine gæster forlader bruseren, kan de tage en af ​​mini-cupcakes som en tjeneste. Den lyserøde topiar er så smuk, men blå, gul eller lavendel ville være smuk også.

Se videoen: DIY Dollar Tree Topiary - Spring Do It Yourself = Payless at the Dollar Tree (September 2020).