Nye opskrifter

Pizza Pot Pie

Pizza Pot Pie

Denne potten har pizzaingredienser inde OG ovenpå!MERE +MINDRE-

Lav med

Pillsbury Grands! Kiks

1

grøn peber, terninger store

28

ounce dåse tærte tomater

1

mozzarella kugle (ca. 8 oz)

1

dåse (10,2 oz) Pillsbury ™ Grands! ™ kølede kiks

Skjul billeder

 • 1

  Forvarm ovnen til 375 ° F.

 • 2

  Brun oksekødet i en stor stegepande. Fjern fra gryden, når den er kogt. Tilsæt løg og peber. Sauter i ca. 8 minutter, indtil du begynder at brune på kanterne. Tilsæt hvidløg og kog 2 minutter. Tilsæt de dåse tomater og rør. Tilsæt oregano og lad dem simre let i 10 minutter.

 • 3

  Få dine ovnfrie skåle ud og kiksdejen klar. Flad og stræk hver kiks ud, så den har samme størrelse som skålens kant. Brug en skåret ske til at opdele fyldet i skålene, og efterlad noget af den tynde sauce til toppen af ​​pizzaerne. Del osten blandt skålene, men gem noget til toppen af ​​pizzaerne! Rør osten ind. Top med kiks og pres kanterne af dejen helt op mod skålens kant. Til sidst top med din sauce, pepperoni og ost og bages i ca. 15 minutter, indtil den er brunet og fuldt kogt.

 • 4

  Lad sidde i mindst 5 minutter inden servering. Top med lidt mere oregano.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Denne pottetærte har ikke kun en pizza-aromatiseret påfyldning, men en hel mini-pizza bagt lige ovenpå. Pottetærter er altid sjove, og denne har klassiske pizzasmag, men at tage det til næste niveau, hvad med at fylde det med en mini-pizza? Det er ideen i disse pizza-toppede potter. Det giver mening at gøre det på denne måde, fordi du allerede fylder din gryde med pizza dej. Kan lige så godt smide et par ekstra pizzafyldninger derovre! Det er en rigtig sjov idé, der næsten skaber en illusion i dit hoved. Du tror, ​​det er bare en dyb skålpizza i starten, men så begynder du at grave og finde ud af, at pizzaen kun er dyb i skindet - og skatte, der ligger inden i, ligner mere en tyk pizzastuvning. Disse potte tærter er sjove og super nemme at lave , og ville være en sjov switch til din næste pizza-aften! Disse var langt smagere, end jeg havde forventet! Det var rigtig sjovt at dykke dybt ned i pizzaskorpen for at få den varme rørfyldning på indersiden. Den kødfulde tomatsauce var fantastisk som påfyldning, men du kunne virkelig blive skør med dine yndlingspizzapåfyldninger.

Se videoen: DIY GIANT PIZZA POT PIE (September 2020).