Usædvanlige opskrifter

Blåbær Limoncello Sherbet Punch

Blåbær Limoncello Sherbet Punch

Klassisk sherbet og sodavand "kirke punch" får en fest-pige makeover med dette sprudlende twist. Limoncello, citronsherbet og 7Up ™ er spottet med citronskiver og lyse blåbær til en frisk, sjov festdrink.MERE +MINDRE-

Opdateret 21. marts 2017

1

flaske (ca. 5 kopper) limoncello likør, kølet

1

flaske (2 liter) 7UP ™ sodavand, kølet

1

karton (1,5 liter) citronserbet eller sorbet

1

kop blåbær (frosne eller friske)

Skjul billeder

  • 1

    I en stor hulskål hældes limoncello og 7UP ™. Placer skeer af sherbet ovenpå. Pynt med citroner og blåbær. Server med en stor slev og nyd!

Ekspert tip

  • Spar tid med pre-scooped sherbet! Foretag et stort cookieark med pergamentpapir. Placer skeer af sherbet på pergamentet, og frys dem, indtil de er klar til brug.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
280
Kalorier fra fedt
10
% Daglig værdi
Total fed
1 g
1%
Mættet fedt
1 / 2g
3%
Transfedt
0g
Kolesterol
0 mg
0%
Natrium
30 mg
1%
Kalium
55 mg
2%
Samlet kulhydrat
45 g
15%
Kostfibre
0g
0%
Sukker
37g
Protein
0g
A-vitamin
0%
0%
C-vitamin
2%
2%
Calcium
2%
2%
Jern
0%
0%
Udvekslinger:

0 stivelse; 0 frugt; 3 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 0 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Party punch bliver bare ikke smukkere. Min mor var en stor festkaster. Hun ledte altid efter undskyldninger for at smide en dug ud, glide ind i en cocktailkjole og shimmy gennem et rum fyldt med kvinder, der skreg: "Hvilken fest er det!" og “Hvordan kommer du med så kloge ideer?!” Længe før Pinterest var min mor en idéhugger. Hun riflede gennem kvindebladene på udkig efter yndige søde godbidder. Hun havde mapper fulde af gennemprøvede publikumsmænd. Og hun stolte sig over at være i stand til at samle en fantastisk affære i løbet af få minutter. En af hendes wow-dygtige ideer var Sherbet Party Punch. Helt sikkert. Det lyder ikke som en ny idé nu, men i 1970'erne var det at stramme sherbet i skummende sodavand og servere det hele med en scoop. Damerne fra blindvejen oohed og ahhhed, da de nippede til små kopper koldt lyserød punch. Sherbet punch er en klassiker. Og nu er det også en sprød ny vidunderdrink. Fordi denne opskrift tager alt, hvad alle engang elskede til fester, hælder en flaske limoncello i det hele og viser sig en let og skummende feststempel. Jeg klarede det i dag og fandt det uimodståeligt. Perfekt til sommerpotlucks, babybrusere og endda bryllupper, jeg tror, ​​at dette enkle twist på sherbet-punch ville gøre min mor stolt. Efter at have spildt min tarm om Party Mom Extraordinaire, ville jeg være villig til at dele denne opskrift uden at lade dig være med på den ultimative let fest hack. Inden du laver dette slag, skal du tage en is scoop og placere skeer af sherbet på et stykke pergament. Frys indtil den er klar til brug til ekstra fast, klar til brug sherbet, der simpelthen skal ploppes i din punchskål!
  • Fyld din skål med limoncello, og tilsæt derefter lige nok sodavand til at fylde hulskålen lidt mere end halvvejs. Tilføj dine forfrosne sherbet-skeer, og fyld derefter til toppen med 7UP ™. Hvis du tilføjer sherbet først, vil du have en vild hunk af bobler. Så: Soda før sherbet til en smuk skål med punch! Flyd skiver citroner oven på sherbet, drys med et par blåbær, og stå derefter tilbage og beundre. Grib en stor slev, øl kopper punch, og nyd den forfriskende søde godhed. Ring til festbesætningen. Det er tid til fest!

Se videoen: Recipe for Orange Sherbert u0026 Ginger Ale Punch: Punch u0026 Fruity Drinks (September 2020).