Traditionelle opskrifter

Polenta Bruschetta med rejer og spinatpesto

Polenta Bruschetta med rejer og spinatpesto

Polenta Bruschetta med rejer og spinatpesto er snacking på gourmetniveau, der er utrolig let at lave. MERE +MINDRE-

10

rejer, skrællet og deveineret

1/4

kop ristede pinjekerner

1/4

kop frisk parmesanost

1/4

kop ekstra jomfru olivenolie

1

kniv groft salt og friskmalet peber

10

cherrytomater, skåret tyndt

1

rør soltørret polenta, skåret i 10 runder

3

purløg, skåret i 1-tommer stykker, til pynt

Skjul billeder

 • 1

  Krydr rejerne let med salt og peber og læg dem til side.

 • 2

  I en lille processor kombineres spinat, pinjekerner, hvidløg, ost, olie, salt og peber. Pulse indtil glat. Sæt til side.

 • 3

  Varm en indendørs eller udendørs grill over medium høj. Pels let med madlavningsspray eller olie. Tilsæt polenta runder og grill, indtil du har grillmærker på begge sider, ca. 7 minutter i alt. Fjern og læg til side.

 • 4

  Tilsæt rejerne til grillen og grill, indtil de er kogt igennem og forkullet lidt på begge sider. Fjern fra grillen.

 • 5

  Sked spinatpestoen jævnt over hver polenta-runde. Anbring en reje på hver runde sammen med 3 tomatskiver. Pynt med purløg og server straks.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Du troede ikke, at snacktid kunne være så bedazzled som denne, gjorde du? Snacktid. Du åbner en pose chips. Du spreder lidt ost på kiks. Du stikker en skefuld jordnøddesmør i munden. Du hælder et glas vin. Hvad? DET KAN VÆRE ET SNACK. Men lad os tage snacktiden til et nyt niveau. Lad os tage vores egen ante op. Lad os tage det op til det punkt, hvor alle antierne er meget fiving, knytnæve og absolut gør vridningen og råber i pink glitter tutus. Lad os blive klædt til succes. Eller hvis du hellere vil bo i yogabukser, er jeg også helt fin med det. Denne polenta bruschetta snack raw har er så perfekt til en girlie happy hour, eller hvis din storesøster er på besøg eller som en romantisk start på en date-aften, eller endda hvis du har havearbejde hele eftermiddagen og du lugter som barkflis og ikke har vasket dit hår på en måned. Det er cool. Det er helt for alle. Lav måske en dobbelt batch, måske? Snack tid. Jeg kan lide dig.

Se videoen: بطاطس بتتبيلة لذيذة جداا ومذاق اروع. تحضر في دقائق (September 2020).