Usædvanlige opskrifter

Hindbær Cheesecake Brødrister Strudel Bars

Hindbær Cheesecake Brødrister Strudel Bars

Brødrister Strudel gør en let skorpe til disse cheesecake barer, der er total show propper!MERE +MINDRE-

2

kasser (11,5 oz) Brødristerstrudler (flødeost og jordbærsmag, eller efter eget valg)

2

kasser (8 oz) flødeost, blødgjort

2

teskefuld vanilleekstrakt

3

oz hvid chokolade + mere til dryp

1

krukke (10 krukke) Cascadian Farm ™ Organisk frugt, spredt hindbær

18

hele friske hindbær

Skjul billeder

 • 1

  Forvarm ovnen til 350 ° F. Smør en 9 x 13 tommer bageplade med madlavningsspray.

 • 2

  Skål hver brødristerstrudel og læg dem flade i den tilberedte bageplade. Drys hver strudel med glasur.

 • 3

  I en blandeskål piskes flødeosten og sukkeret sammen, indtil det er glat. Tilsæt vanilleekstrakt, smeltet hvid chokolade og æg. Pisk indtil glat og cremet. Hæld blandingen lige over brødristerstrudelbasen, glat med en gummispatel.

 • 4

  Bag søjlerne i 25-30 minutter, eller indtil midten lige er begyndt at sætte sig. Fjern stængerne fra ovnen og glat forsigtigt hindbærfrugten ud over toppen af ​​stængerne. Dæk søjlerne og køle ned i køleskabet i 2 timer.

 • 5

  Når du er klar til servering, skal du skære stængerne i firkanter og placere en frisk hindbær på hver stang. Drys hver bar med resterende smeltet hvid chokolade og server.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Ostekagestænger så lette og smukke, du kan aldrig lave en almindelig ostekage igen. Ved du, hvordan en smuk dessert altid smager så meget bedre? Det er disse barer. De er skøre smukke med deres røde hindbær-topping, komplet med en frisk lille hindbær, der sidder oven på hver bar. De efterlader hver eneste person på udkig efter mere. Nogle gange har jeg lyst til, at ostekage kan blive lidt kedelig med sin graham cracker skorpe. Hvis jeg skal lave ostekage, skal jeg gøre det med masser af smag og en lille overraskelse, der virkelig får dig til at gå "WOW!" Dagens WOW-faktor er alt i Toaster Strudel-skorpen. Toaster Strudels er flager til at begynde med , hvilket gør dem til den perfekte base til disse søjler. Jeg brugte flødeost og jordbærsmag til disse, men du kan bruge enhver smag, du kan lide, inklusive Limited Edition Raspberry Cheesecake! Seriøst, når du tager en bid, er der ingen vej tilbage Vær forberedt på at drømme om disse. De er så gode. Den allerbedste del? De er SÅ ENKELE at lave. Skær stængerne og læg et hindbær på hver stang. Drys med smeltet hvid chokolade. SPIS!

Se videoen: Brombær Cheesecake. Den Søde Tand (September 2020).