Usædvanlige opskrifter

Mozzarella Crescent Rolls

Mozzarella Crescent Rolls

Denne velsmagende forretter har kun to ingredienser og tager cirka 20 minutter, start til slut, at lave. Server det med marinara til neddypning, hvis det ønskes.MERE +MINDRE-

1

pakke Pillsbury ™ kølede halvmåne opskrifter

4

mozzarella strengostik

Skjul billeder

 • 1

  Forvarm ovnen til 350 ° F. Linj et bageplade med pergamentpapir.

 • 2

  Udrul Pillsbury ™ Crescents Recipe Creations på et skærebræt, og brug en skarp kniv eller pizzaskærer til at opdele den i otte rektangler.

 • 3

  Skær hver af mozzarella-pindene i to stykker. Placer hver på en af ​​Crescents-rektanglerne. Rul dejen rundt om mozzarella-pindene, og tryk på kanterne for at forsegle. Placer hver enkelt på det pergamentforede bageplade.

 • 4

  Bages i 15-17 minutter, indtil den er gyldenbrun.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Hvem siger, at en forretter skal være kompliceret eller have lange ingredienslister? Mozzarella Crescent Rolls er en lækker fingerfood-stil forretter med crowd-appel. Bedst af alt, det tager kun ca. 20 minutter og to ingredienser at lave dem. Dette er den slags forretter, du serverer før middagen, når du vil have noget hurtigt og velsmagende uden meget besvær. Det er bedst at undgå besvær, når det kommer til middagsfester. For begyndere (bogstaveligt talt) skal du vælge enkle appetitvækkere, der enten er klargjort på forhånd, ubehandlede eller super lette. Disse Mozzarella Crescent Rolls falder fast ind i den sidste kategori. De er lavet med Pillsbury ™ Crescent Recipe Creations dej, som er en vidunderlig tilpasningsdygtig base til en række forskellige appetitvækkere som Feta og Tomat Crostini og Crescent Bacon-Cheese Tartlets. omkring mozzarella-pinden, hvilket skaber dette bløde ydre lag med en sprød skorpe. Men når du bider ind, finder du centeroverraskelsen: varm mozzarellaost. Delish! Server disse babyer, som de er ... eller tilbud gæsterne en lille marinara sauce til at dyppe. Nyd!

Se videoen: EASY FAMILY FAVORITE DINNER RECIPE. CHEESY CHICKEN CRESCENT ROLLS. COOK WITH ME (September 2020).