Traditionelle opskrifter

Flank bøf spinat salat

Flank bøf spinat salat

En enkel at lave, men smuk, smagfuld og sund gourmet salat!MERE +MINDRE-

Oprettet 18. december 2014

2

kopper kuberet butternut squash

3

spiseskefulde mandler

1

spiseskefuld ekstra jomfru olivenolie

1/2

teskefuld chilipulver

1/2

teskefuld koriander

1/4

tsk cayennepeber (hvis du kan lide lidt varme)

1

flok spinat, vasket og stilke fjernet

1

lille rødløg, skåret i tynde runder

Parmesanost, skåret i meget tynde strimler

Skjul billeder

 • 1

  Mariner bøf i 1/4 kop balsamico dressing i mindst 1 time.

 • 2

  Forvarm ovnen til 350 ° F.

 • 3

  Kombiner squash, mandler, salt, chilipulver, koriander, cayenne og olivenolie i en skål og kast for at kombinere og belægge squashen. Steg squashblandingen i 20-25 minutter, eller indtil squashen er blød, omrør hvert par minutter for at forhindre, at mandlerne brænder.

 • 4

  Mod slutningen af ​​ristningen af ​​squashen skal du forberede bøffen: Varm en ribbestolpande eller gitter (ribbet er ikke nødvendigt, men det giver gode grillmærker) over medium høj varme. Når det er varmt, spray med vegetabilsk spray og tilsæt den marinerede bøf. Sær på begge sider, indtil den er kogt til ønsket doneness. Overfør bøf til et skærebræt, og lad hvile i et par minutter. Brug en skarp kniv til at skære bøf i meget tynde skiver.

 • 5

  Saml spinatbladene på pladerne, top med noget af butternut squashblandingen, læg nogle bøfskiver på toppen, tilsæt nogle skiver med rødløg, drys med balsamico dressing og drys med parmesanost. Server straks.

Ekspert tip

 • For at gøre denne opskrift lettere skal du købe færdigpakket butternut squash (findes i den afkølede sektion, normalt i 1-tommers terninger). Skær dem bare i halve for at lave 1/2-tommer terninger.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Denne farverige spinatsalat vil pynte ethvert middagsbord.

  Denne opskrift kræver kun få trin, og resultatet er noget lækkert gourmet. Sød butternut squash er ristet med flisede mandler og krydderier, blandet med frisk, sprød spinat, toppet med skiver af ømme og saftige marinerede bøffer og røde løgbøjler og drysset med parmesanost. Der serveres en pænt balsamico dressing sammen med salaten.

  Du kan bruge færdigpakket butternut squash for nemheds skyld og minimere forberedelsestiden.

  Dette er en vidunderlig, sund salat til enhver lejlighed. Dens smag og farverige udseende får dig masser af komplimenter!

  Først vil du marinere bøf i 1/4 kop balsamico dressing.

  Forvarm derefter ovnen til 350ºF.

  Den færdigpakkede butternut squash kommer i terninger, der er ca. 1 tomme på tværs. Skær dem i halve. Læg dem i en skål med de flisede mandler, olivenolie, salt, chilipulver, malet koriander og cayennepeber. Kast for at kombinere.

  Spred squashblandingen ud på et foret cookie-ark. Steg i ovnen i 20-25 minutter, eller indtil squashen er blød, omrør hvert par minutter for at forhindre, at mandlerne brænder.

  Mens squashblandingen bager, skal du forberede bøffen. Bøffen har allerede marineret i den balsamiske dressing i et par timer på dette tidspunkt. Varm en ribbet støbejernspande eller gitter (hvis du ikke har en ribbet, der er fin, ser den bare køligere ud) over medium høj varme og lad den blive rigtig varm. Spray med noget vegetabilsk spray og tilsæt bøf, sår på begge sider, indtil den er kogt til ønsket doneness.

  Overfør bøf til et skærebræt, og lad det hvile i et par minutter. Brug en skarp kniv til at skære bøf i tynde strimler.

  Saml spinatbladene på plader sammen med noget af squash / mandelblandingen, læg nogle bøfskiver på toppen med et par skiver rødløg, drys med balsamico dressing og drys med parmesanost. Server straks og nyd det!

  For mere sunde og lækre squashopskrifter, besøg Kimberlys madblog, The Daring Gourmet.

Se videoen: Flank Steak Salat. Was mache ich mit dem Steak von gestern? Rummel Grill TV (September 2020).