De bedste opskrifter

Chokolade kringle cupcakes med karamel frosting

Chokolade kringle cupcakes med karamel frosting

Pretzels og karamel forstærker almindelige cupcakes, hvilket giver dem dekadent, sød og salt smag. Så let, du vil ikke tro det!MERE +MINDRE-

1

æske Betty Crocker ™ Super Moist ™ kageblanding (enhver chokoladesmag; jeg brugte Betty Crocker ™ Super Moist ™ tredobbelt chokoladefudge kageblanding)

1

krukke karamel sauce (eller du kan lave din egen)

Skjul billeder

 • 1

  Forvarm ovnen til 350 ° F og forbered cupcakes i henhold til pakkevejledningen. Afkøles helt, før du fortsætter.

 • 2

  I en rørpose skal du tilføje tykke striber af karamel til siderne af posen, inden du skedes i chokoladefrosten. Dette vil give en karamelvirvel, når frostingen føres på cupcaken. Rør frost på alle cupcakes.

 • 3

  Knus mini-kringler for at drysse over toppen af ​​frostingen. Pynt hver cupcake med en hel mini-kringle.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Glem diamanter. De 3 C'er gælder også for desserter. Chokolade. Karamel. Cupcakes. Det er så simpelt.

  Jeg er en chokolade, salt-karamel freak. Seriøst, jeg elsker disse ting i kombination. Kager, kager, budinger, tærter ... hvad som helst!

  Det er så super nemt at lave disse cupcakes ved at tilføje noget klæbrig karamel til den frost og lækre kringle smuldrer. Wow!

  Her er den nemme DIY-vejledning:

  Først skal du bage disse Betty Crocker ™ Super Moist ™ kageblandinger i cupcakes (en hvilken som helst af chokoladesmagene). Jeg vedder på, at du ved, hvordan du gør det i din søvn.

  Sæt tykke striber af karamellen langs siderne af en rørpose eller almindelig plastikopbevaringspose med et stort stjernespids (hvis du har en). Tilsæt derefter Betty Crocker Rich & Creamy chokoladefrostning i posen.

  Tasken ser rodet ud. Forbered dig på det. Intet virkelig dekadent er så pænt som en nål! Men stol på mig. Denne nemme tilføjelse vil være det så værd.

  Rør denne blanding ud af posen på cupcakes og - voila - du har cremet chokoladefrost med en saftig karamelhvirvel. Tjek den søde karamel ... kan du udholde det?

  Afslut dem ved at drysse kringle smuldrer på toppen af ​​cupcakes og pynt med en hel kringle. Hvis det ikke får dig til at savle, ved jeg ikke, hvad der vil! Grav ind!

  Sukker og charme deler hendes kærlighed til underholdning, bagning og design på sin egen blog, sugarandcharm. Tjek hendes Tablespoon-medlemsprofil for gode nye opskrifter!

Se videoen: Snack Factory Pretzel Crisps: Cheddar Cheese u0026 Gluten Free Everything Review (September 2020).