Usædvanlige opskrifter

Mexicanske Molletes

Mexicanske Molletes

Lækre bollilruller kvalt med varme refried bønner og smeltet hvid ost. Top dem med frisk, pæn pico de gallo, og du er god at gå!MERE +MINDRE-

4

til 6 bolillo-ruller, baguetter (skåret i to), sub sandwich-ruller eller italiensk brød, skåret i to på langs

1

(15 oz) beholder-stegt bønner

2

kopper smeltet ost, strimlet (mozzarella, landmand, mexicansk Oaxaca eller cheddar fungerer alt sammen)

Pico de gallo, salsa, guacamole, chorizo, kalkun og / eller skinke osv. Til topping (valgfri)

Skjul billeder

 • 2

  Placer skivede ruller fladt opad på bagepladen. Spred stegt bønner jævnt på de flade sider. Drys generøst med ost.

 • 3

  Bages 8-10 minutter eller indtil osten er smeltet, boblende og begynder at blive brun.

 • 4

  Server varm med pico de gallo, salsa, chorizo ​​- alt hvad du kan lide!

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Hvis jeg sad fast på en øde ø og kun kunne spise en type mad resten af ​​mine dage, ville det være mexicansk.

  Jeg elsker det absolut - hvad enten det er autentisk eller ikke-så-autentisk, fra quesadillas til fyldte poblano peberfrugter. Giv mig mexicansk mad til morgenmad, frokost og middag, så er jeg en glad pige.

  Derfor var jeg i ekstase, da Tablespoon bad mig lave disse mexicanske molletes. Hvilken god undskyldning for at lave en af ​​mine yndlingsmåltider! Jeg kom på arbejde med det samme (og måske eller måske ikke "arbejdet" på dem flere middage i træk - hvad kan jeg sige? De er så gode!).

  Molletes er nemme at elske med varme refried bønner og klæbrig, smeltet ost oven på en blød rulle toppet med skarp pico de gallo, krydret chorizo ​​eller cool guacamole. Det er næsten umuligt at benægte dem.

  Derudover er de ekstremt alsidige. Til brødet kan du bruge bolillo-ruller (den mest traditionelle rute), men du kan også bruge bagetter skåret i to, italiensk brød, sub sandwich-ruller eller endda kiks.

  Hvad angår de omstegte bønner, er du velkommen til at bruge pinto eller sorte bønner eller hvad der er din favorit. Jeg foretrækker refried pinto bønner med et strejf af grøn chili og kalk.

  Den smeltede ost er også ret problemfri - brug lidt ekstra mozzarellaost, du sidder i køleskabet, eller gå efter landmandens ost eller mexicansk Oaxaca-ost. Selv cheddar fungerer. Så længe det smelter og passer godt sammen med de stegt bønner, er du klar til at gå.

  Den vegetariske i mig elsker disse Molletes toppet med frisk pico de gallo eller "soyrizo" - chorizo ​​lavet med soja og andre kødfrie ingredienser - men du kan top din med hvad du vil. Guacamole, kalkun, skinke, spinat, endda resterende grillede grøntsager fungerer godt. Næste gang du kører mod uret for at lave middag, skal du prøve disse Molletes, så får du en lækker mexicansk middag på bordet på ingen tid.

  Stephanie (aka Girl Versus Dough) sluttede sig til Tablespoon for at dele sine eventyr i køkkenet. Tjek Stephanys Tablespoon-medlemsprofil, og bliv ved med at tjekke tilbage for sine egne personlige opskrifter på Tablespoon!

Se videoen: Mollete Mexico l Best food of Mexico l Mollete mejor comida callejera de México 2020 (September 2020).