Seneste opskrifter

Taco kegler

Taco kegler

Din taco-fest har lige fået et nyt twist med disse sjove, tilpasselige taco-kegler. En let middagside - taco-fiksering rullet op i en tortillakegle. MERE +MINDRE-

1

lb mager hakket oksekød, kylling eller kalkun

1

pakke (1 ounce) Old El Paso ™ taco krydderiblanding

8

Gamle El Paso ™ bløde tacoskaller

1

dåse (14 ounce) Gamle El Paso ™ -stegte bønner

2

kopper kogte hvide eller brune ris

1-1 / 2 kopper strimlet skarp cheddarost eller mexicansk osteblanding

1

kop druetomater, hakket

Skjul billeder

 • 1

  Varm olivenolie i en stor stegepande over medium varme. Tilsæt hakket oksekød (eller kalkun eller kylling) og hakket løg. Brun fuldstændigt og opdel kødet, mens du går. Når kødet er brunet hele vejen, og løgene er bløde, tilsættes vandet og taco-krydderierne. Giv alt et godt omrør, og lad det simre, indtil væsken er fordampet. Fjern fra varmen.

 • 2

  Varm tortillaerne i mikrobølgeovnen i 15-30 sekunder hver, eller indtil den er varm at røre ved. Arbejd med en tortilla ad gangen og spred et jævnt lag refried beans over hele toppen af ​​tortillaen. Nede i midten af ​​tortillaen lag ris, ost, kød, salat og tomater, og juster fyldningerne efter smag, hvis det ønskes. For at danne en kegle skal du holde den ene ende af tortillaen nede og rulle ind i en kegleform, mens du holder den ene hånd i nederste hjørne og spiraliserer tortillaen i en kegle. Brug lidt af de omfriterede bønner for at sikre kanten på plads.

 • 3

  Top med guacamole og creme fraiche. God fornøjelse!

Ekspert tip

 • Fyld disse med nogen af ​​dine foretrukne tacofyldninger og påfyldninger. Keglerne fungerer godt med næsten alt!

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Jeg ved ikke om dig, men jeg voksede op på tacos. Min familie spiste dem til middag mindst en gang om ugen. Enkle tacos har altid været et dagligt syn i vores hus, og jeg er sikker på, at de altid vil være, men mens vi alle elsker tacos, er det nogle gange sjovt at prøve at genopfinde dem. Du ved, giv dem en lille ansigtsløftning. Krydre middagen uden at tilføje en masse arbejde. Indtast taco-kegler. Hvor sjovt ville disse være til en fest? Du kan bruge hakket oksekød, kalkun eller kylling. Jeg gik med hakket oksekød, da det er vores favorit. Du kan tilføje de krydderier du ønsker her! Jeg kan godt lide at tilføje chipotle-peberfrugter, enchiladasauce, frisk peberfrugt og hvad jeg ellers måtte have, der lyder godt den dag. Pas på ikke at stoppe for meget i midten af ​​tortillas. Hvis du tilføjer for meget, formes din taco ikke til en kegle, og alt spilder ud. Serveres med guacamole, creme fraiche (eller græsk yoghurt) og frisk koriander, og graver med det samme!

Se videoen: White Fragility and Narcissistic Personality Disorder (September 2020).