Nye opskrifter

Bryllupskage Pops

Bryllupskage Pops

Den sødeste fest favoriserer til et brudebad eller bryllupsreception nogensinde! De tager noget tid, men de er ikke hårde, og ROI er superkæmpe!MERE +MINDRE-

1

æske (15,25 oz) Betty Crocker ™ kagemix hvid

1

dåse (15,5 oz) Betty Crocker ™ Rich & Creamy Frosting Vanilla

16

ounce slik med chokolade (som for mandelbark)

12

oz halvsød chokoladechips (til tuxcoats på grooms)

48

sucker sticks (findes i håndværksbutikker)

48

små plastposer (findes i håndværksbutikker til emballering)

Madglitter og mini chokoladechips som drys til dekoration efter ønske

Stor isoporblok, der holder pops oprejst under tørring

Skjul billeder

 • 1

  Begynd med at samle dine ingredienser.

 • 2

  Forvarm ovnen til 350 ° F.Klargør en 9x13 kagepande med non-stick madlavningsspray. Forbered kageblandingen i henhold til pakkens anvisninger (brug æggehvider til at gøre kagen så hvid som muligt). Bages som anvist, fjern den fra ovnen, når et tandstikker, der er indsat i midten, kommer rent ud, og kagen springer tilbage til berøring.

 • 3

  Lad den afkøle helt, og skær derefter kagen i 12 store stykker. For perfekt hvid kage dukker inde, skum de gyldne toppe og bund af kagestykkerne af med en skarp kniv. Smuld den resterende hvide kage fint i en stor skål.

 • 4

  Tilsæt 3/4 af karret med frosting til kagekrummerne og bland det med bagsiden af ​​en stor ske. Reserver det resterende 1/4 karbad frosting til anden brug. (Føj det ikke til krummerne, ellers bliver blandingen for fugtig.)

 • 5

  Rul kageblandingen i 48 kugler, hver ca. 1-1 / 2 tomme i diameter.

 • 6

  Placer kugler på en vokspapirforet bakke eller bageplade. Dæk løst med plastfolie, og lad det køle af i køleskabet i en time.

 • 7

  Smelt 16 oz. af hvid chokolade slik i toppen af ​​en dobbeltkedel (eller mikrobølgeovn). Hold slik varmt og flydende, mens du arbejder. Dyp ca. 1/2 tomme af enden af ​​en pind i det smeltede slik, og skub det derefter ca. 1/3 af vejen ned i en kagebold. Sæt kuglen på hovedet på den voks-papir-dækkede bakke. Gentag, indtil alle kagekugler er færdige. Lad pindene sætte sig op, så de sidder fast i kageboldene. (Sæt bakken i køleskabet for at køle ned, hvis det er nødvendigt.)

 • 8

  Hold i enden af ​​hver pind, dypp kagekuglen hurtigt og helt ned i det smeltede slik. Tryk let på stokken på siden af ​​gryden eller skålen for at tillade, at overskydende slik drypper af, og derefter stikke stokken i en styrofoamblok, og lad kagepoppen sidde oprejst, indtil den er hård.

 • 9

  Til bruderne: Rør hvidt slik på kagepoppen i ethvert mønster, du ønsker, drys straks med madglitter eller hvidt sukker, så designet spreder som blonder. Tilføj prikker til toppen for at ligne en halskæde.

 • 10

  For brudgomene: Smelt 12 oz. af halvsød chokoladechips i mikrobølgeovnen eller dobbeltkedlen. Dyp hver side af kagepoppen i chokoladen for at danne tux coat. Pynt med rørchokolade eller mini-chokoladechips til butterfly og knapper.

 • 11

  Når kagepopperne er helt sat og tørre, skal du placere dem i små plastikposer og binde med bånd eller perler.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
180
Kalorier fra fedt
80
% Daglig værdi
Total fed
9 g
13%
Mættet fedt
5g
25%
Transfedt
0g
Kolesterol
0 mg
0%
Natrium
100 mg
4%
Kalium
45 mg
1%
Samlet kulhydrat
24 g
8%
Kostfibre
0g
0%
Sukker
19 g
Protein
1 g
A-vitamin
0%
0%
C-vitamin
0%
0%
Calcium
2%
2%
Jern
2%
2%
Udvekslinger:

0 stivelse; 0 frugt; 1 1/2 andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 2 fedt;

Valg af kulhydrat

1 1/2

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

 • Typisk føder bruden og brudgommen kage til hinanden - men i dette tilfælde er bruden og brudgommen kagen! Sig "jeg gør" til det smukkeste bryllup favoriserer denne side af kapellerne i Las Vegas - Wedding Cake Pops! Og de er også nemmere at dekorere end kirken. Lad os først give kredit, hvor kredit skyldes. Selvom jeg meget gerne hævde, at jeg først havde oprettet denne elskede duo, er ideen lånt fra den mest utrolige bog om kage derude: Cake Pops af Bakerella. Tag en kagemix, og lad os lave nogle par! Emballage er halvdelen af sjovt og tilføjer 100% til præsentationen, så spar ikke på dette trin! (Det skjuler også et væld af synder, så hvis din kage dukker op blev mindre end perfekt, er du ikke bekymret! Pak som en mester, og du får alle de "Oooo" og "Ahhhh", som du håbede på!)

Se videoen: Brombærlagkage med gelé og Baileys. Den Søde Tand (September 2020).