Usædvanlige opskrifter

Hvordan man laver mimoser

Hvordan man laver mimoser

Venner + Brunch = Frunch! For en sjov, nem måde at underholde venner til brunch, skal du oprette din egen DIY mimosa bar.MERE +MINDRE-

1

flaske tør (Brut) champagne eller mousserende vin eller 4 miniflasker

Assorterede juice: appelsin, tranebær, grapefrugt, ananas, guava eller enhver juice, du kan lide

Bær eller anden skivet frisk frugt til pynt

Skjul billeder

 • 1

  Arranger champagne, juice, glas og frugt på en let tilgængelig overflade.

 • 2

  For hver mimosa, fyld glasset 1/2 eller 2/3 af vejen med ønsket juice (eller blanding af juice) efter ønske. Top med champagne, pynt med frugt, og nyd det.

Ekspert tip

 • Brunch er blevet et måltid til at underholde og tilbringe tid med venner. Den er afslappet, enkel at planlægge og synes også at være den mest imødekommende for stadigt mere travle tidsplaner.Mens kombinationen af ​​OJ + champagne altid vil være klassikeren for mimoser, er du velkommen til at eksperimentere med anden juice. Lad dine gæster deltage i en lille brunchmixologi! For at få et forfriskende twist på standardmimosaen, der er ideel til brunch, skal du oprette din egen DIY mimosabar. For at oprette en mimosabar skal du sætte et udvalg af forskellige frugtsaft sammen med champagne. Du kan vælge en stor flaske (eller to) eller bruge mini-flasker, så hver gæst kan have deres egne. Selvom du helt sikkert kan efterlade saftene i deres originale kartoner, hæld hver i sin egen glasbeholder for at få et mere poleret look. kande. Derefter skal du blot sætte saftene ud med champagnen og glassene. Herfra skal dine gæster hjælpe sig selv. Alle vil nyde at lave deres egen brugerdefinerede blanding (tranebær og appelsin sammen er lækre), og som vært kan du bruge din tid på at nyde festen (i stedet for at bede baren).

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
175.4
% Daglig værdi
Total fed
0,1 g
0%
Mættet fedt
0,0 g
0%
Natrium
9,4 mg
0%
Kalium
216,4 mg
6%
Samlet kulhydrat
10,3 g
3%
Kostfibre
1,1 g
4%
Sukker
6,1 g
Protein
0,6 g
C-vitamin
40.80%
41%
Calcium
3.50%
4%
Jern
3.10%
3%

Udvekslinger:

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

 • Brunch er blevet et måltid til at underholde og tilbringe tid med venner. Den er afslappet, enkel at planlægge og synes også at være den mest imødekommende for stadig mere travle tidsplaner

  Mens kombinationen af ​​OJ + champagne altid vil være klassikeren for mimoser, er du velkommen til at eksperimentere med anden juice. Lad dine gæster deltage i en lille brunchmixologi! For at få et forfriskende twist på standardmimosaen, der er ideel til brunching, skal du oprette din egen DIY mimosa-bar.
  For at oprette en mimosabar, sæt et udvalg af forskellige frugtsaft sammen med champagne. Du kan vælge en stor flaske (eller to) eller bruge mini-flasker, så hver gæst kan have deres egen.

  Selvom du helt sikkert kan efterlade saftene i deres originale kartoner, skal du hælde hver i deres glasbeholder eller kande for at få et mere poleret look. Derefter skal du bare sætte saftene ud med champagne og glas.
  Herfra skal dine gæster hjælpe sig selv. Alle vil nyde at lave deres egen brugerdefinerede blanding (tranebær og appelsin sammen er lækre), og som vært kan du bruge din tid på at nyde festen (i stedet for at bede baren).

Se videoen: LÆRER BACKFLIP PÅ 5 MINUTTER!? - Ft. Sebs Kanal (September 2020).