Seneste opskrifter

Tyrkiet-Quinoa Cupcakes

Tyrkiet-Quinoa Cupcakes

2

spiseskefulde hakket frisk persille

1

teskefuld italiensk krydderi

1

kop strimlet mozzarellaost

1

dåse (15 oz) Muir Glen ™ økologisk pizzasauce, til dypning (valgfri)

Skjul billeder

 • 1

  Opvarm ovnen til 350 ° F. Smør en 12-kop muffinsform let og sæt den til side.

 • 2

  I en stor skål kombineres kalkun, quinoa, havregryn, grønløg, æg, persille, spidskommen, italiensk krydderier, salt, peber, hvidløgspulver og rød peberflager. Omrør indtil grundigt kombineret.

 • 3

  Skub fyldningen jævnt ned i bunden af ​​tilberedte muffinkopper. Bages 30 minutter eller indtil kødboller er bagt igennem; fjernes fra ovnen og drys ost med toppe.

 • 4

  Varmekylling; returner muffinsform til ovnen og steg osten, indtil den er boblende og smeltet, ca. 2-3 minutter. Fjern fra ovnen; afkøles 1-2 minutter, før du fjerner kødboller fra tin. Server med pizza eller marinara sauce på siden, hvis det ønskes.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Kan vi bare få en ting ud af vejen her? Bagning af kødbrød i muffinkopper har ændret mit LIV. Jeg joker ikke! Det var engang et besvær at lægge al fyldet i en gryde og lade det bage til det, der lignede For. Ev. Er., Nu kan vi scoop det i individuelle former og bage det som T-minus et sekund (OK plus et par mere ... men bare et par!). Plus, uanset hvad du ikke er færdig med, kan du gå ind i fryseren (selvom det af en eller anden grund synes at bage ting i mini-form altid får mere opmærksomhed i mit hus). Magi OK, jeg træder ud af sæbeboksen nu og ind i køkkenet. Hvorfor? For vi vil bruge den samme magi på disse Turkey-Quinoa Cupcakes! Her er sidde: Disse fyre er super enkle at smide sammen, øse i en muffinsform og bage op, indtil de er pæne og kødbrune. Åh, så top vi dem med ost og broil det til boblende brunet perfektion. Ingen store. ELLER ALT STOR. Server dem op med en pittig pizzasauce på siden og begynd at fortære. NOM NOM NOM. Beklager, jeg glemte, hvordan jeg skulle opføre mig som en dame der et øjeblik. Som jeg sagde, disse er positivt lækre og NOM NOM NOM.Ah, ja. Jeg forsøgte.

Se videoen: Easy Chocolate Quinoa Cupcake Recipe (September 2020).