Traditionelle opskrifter

Strawberry Spring Salat i en vævet brødskål

Strawberry Spring Salat i en vævet brødskål

Levende sprøde greens parres med søde, friske jordbær og serveres i en dejlig let vævet brødskål!MERE +MINDRE-

Opdateret 22. maj 2017

2

dåser (13,8 oz) Pillsbury ™ kølet pizzaskorpe

1/2

lille lilla løg, terninger

1

kop friske jordbær, afskallet og skåret

Skjul billeder

 • 1

  Forvarm ovnen til 350 ° F. Sprøjt ydersiden af ​​en mellemstor metalskål generøst med nonstick madlavningsspray.

 • 2

  Åbn Pillsbury ™ pizzadej, rull den ud, og skiv den i længden i 1/2-tommer brede strimler.

 • 3

  På en ren arbejdsflade, der er dækket af pergamentpapir, skal du lægge 1/2 af pizzadejstrimlerne ud, så de sidder ca. 3/4 tommer fra hinanden. Begynd i midten af ​​strimlerne og væv den anden halvdel af pizzastrimlerne ind og ud for at skabe en kurvbase.

 • 4

  Vend forsigtigt den vævede brøddej oven på den omvendte tilberedte metalkål. Fold kanterne af brødet op omkring den udvendige, nederste del af skålen for at skabe den vævede brødskål. Trim kanter efter behov for at passe pænt.

 • 5

  Placer den omvendte skål med brødvævet ovenpå et bageplade. Bages i forvarmet ovn i 18-23 minutter eller indtil den er gyldenbrun. Fjern og afkøl helt, før du forsigtigt fjerner brødskålen fra metalskålen.

 • 6

  For at lave salat skal du smide spinat, løg, feta, valnødder og jordbær. I en blender kombineres eddike, hvidløg, sukker og rapsolie indtil pureret. Tilsæt salt og peber efter smag. Smør salat i dressing i en stor skål lige før servering. Overfør forsigtigt til brødskålen, pas på, så salaten ikke komprimeres. Server straks.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Væve en brødkurv til din salat? Ja du kan! Vi viser dig det nemme trin på vejen. Invitér foråret lige ind i dit ansigt, og få et springstart på dine undervandskurvevævningsevner med denne lækker yndige opskrift. En lys jordbærsalat serveres i en gylden-lækker, hjemmevævet brødskål o 'vidunderlig! Kast den smukke Spring Spinat Salat i skålen, når den er bagt og afkølet. Server salaten og server skålen op! Sådan en sjov opskrift på at være så let! Vejen at gå, din kurvvævende diva, du.

Se videoen: First 4 Project - Rainy Season by Stephen King (September 2020).