Seneste opskrifter

Slow-Cooker italiensk bryllupssuppe

Slow-Cooker italiensk bryllupssuppe

Denne slow-cooker-version af klassisk italiensk bryllupsuppe er den perfekte opskrift til at lette dig i trøjevejr. Mangia! MERE +MINDRE-

Oprettet 15. september 2017

Lav med

Progresso bouillon

2

gulerødder, skrællet og skåret i tern

14-16 ounce frosne mini kødboller

2

kartoner (32 ounce hver) Progresso ™ kylling bouillon

4-5 oz frisk baby spinat

Skjul billeder

 • 1

  Tilsæt alle ingredienser undtagen babyspinat til en stor langsom komfur.

 • 2

  Kog på høj varme i ca. 4 timer, indtil pastaen er øm og suppen er færdig.

 • 3

  Et par minutter før servering tilsættes baby spinat og rør for at visne. Krydder suppe med salt og peber. Serveres varm.

Ekspert tip

 • Når det kommer til frosne kødboller, er der en bred vifte til rådighed. De fleste frosne kødboller er oksekød, svinekød eller en kombination af de to; enhver type fungerer i denne suppe. Mange købmandsforretninger sælger poser med frosne mini-kødboller, men du kan ærligt bruge nogen af ​​dem, så længe de ikke er sauceret. Jeg valgte dem, der var lidt mindre, bare så der ikke ville være store kødboller i suppen, men det er alt hvad du foretrækker. Hvad pastaer angår, er det igen en fleksibel opskrift. Jeg synes orzo fungerer bedst, men enhver lille pasta (eller endda ris) ville være fint.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Tro det eller ej, det er næsten efterår, og denne italienske bryllupsuppe med langsom komfur er den perfekte introduktion til koldt vejr og suppesæson. Det er et opvarmende måltid, men det er også let nok til ikke at veje dig for meget. Det er også dumt simpelt at lave og lave mad, mens du laver noget andet. Smid bare alle ingredienserne i en langsom komfur undtagen spinat (som vil koge for meget, hvis du lader den koge i timevis). Sæt det derefter højt og glem det i et par timer! I slutningen af ​​dagen er dette ydmyg trøstemad på sit bedste. Let at lave, endnu nemmere at spise og klar, når du vil have den klar. Også taler af erfaring, små børn kan lide denne suppe meget. Det har interessante stykker i det, som de kan vælge ud, og smagene er enkle og lækre.

Se videoen: ZUPPA TOSCANA. HOW TO MAKE. EASY CROCK POT RECIPE - FOOD HACK (September 2020).