Usædvanlige opskrifter

Bolognese Polenta Tamale

Bolognese Polenta Tamale

Italienske smag, du kender og elsker, serveret med mexicansk flair.MERE +MINDRE-

BOLOGNESE

28

oZ Muir Glen ™ Organiske knuste tomater Ildristede

1/2

kop revet parmesanost

TAMALE

1

teskefuld krakket sort peber

8

store collard greens blade

Skjul billeder

 • 1

  Lav sauce: På høj varme med et stænk olie, brun kødet, indtil det er kogt igennem. Fjern fra gryden. Tilsæt gulerod og løg, og vend varmen til medium. Kog ca. 10 minutter, omrør ofte for at blødgøre og let brun.

 • 2

  Tilsæt hvidløg og kog et minut efterfulgt af tomatpastaen. Kog tomatpastaen i panden, omrør konstant i ca. 3 minutter.

 • 3

  Tilsæt vinen, og lad den simre, idet du kombinerer alt. Tilsæt kogt kød, knuste tomater, fløde, parmesan og oregano. Smag og tilsæt lidt salt, hvis det er nødvendigt. Lad denne blanding simre let i ca. 1,5 til 2 timer.

 • 4

  Lav tamale dej: Lad kyllingekraften simre. Pisk majsmel ind og fjern det fra varmen. Rør masa harina, parmesan og peber ind. Fortsæt med at røre, når det bliver tykkere, og til sidst skal det komme til et tykt jordnøddesmør.

 • 5

  Saml wrap: Fjern noget af den meget tykke stilk fra midten af ​​hvert grønne blad. Læg et blad ud på din arbejdsflade og spred med noget af masa-blandingen. Top med en scoop af bolognese sauce. Rul tamalen op i bladet, og sørg for, at majsdegen er forseglet omkring saucen. Placer tamalen i en damper.

 • 6

  Gentag med resten af ​​tamalejen, og damp tamales i 45 minutter til en time.

 • 7

  Lad afkøle i 5-10 minutter, før du tager den ud af damperen og serverer.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Min yndlings ting at lave i køkkenet er at tage smag fra en type etnisk madlavning og præsentere den som en skål fra et andet køkken. Disse italienske Tamales er et godt eksempel på det. Normalt udgør en majsmelbaseret dej hovedparten af ​​en tamale; denne er polenta. Normalt anvendes en bøfet taco-kødpåfyldning i en tamale; dette er en kødfuld bolognese. Da de ikke havde majsskaller i købmanden, måtte jeg improvisere. I stedet brugte jeg grønne grønne grøntsager. Nu i stedet for bare at smide indpakningen, kan vi faktisk spise det! Disse tamales er en unik godbid, der blander mexicansk og italiensk mad problemfrit og på en eller anden måde formår at være velkendt og ny på samme tid. Som jeg nævnte, er det bedste ved at bruge en collardgrøn i stedet for en majsskaller er, at indpakningen er spiselig. Server disse med en side af grøntsager, og du spiser et måltid med klassiske smag på en ny og elegant måde. Osten og kødet passer perfekt sammen med majskagen. Dette er en af ​​de bedste måltider, jeg har haft i et stykke tid!

Se videoen: Italian Grandma Makes Braciole (September 2020).