Seneste opskrifter

Easy Fish Taco Dinner Party

Easy Fish Taco Dinner Party

For kun $ 25 kan du have denne nemme fisketaco-middagsfest! Få dine venner til at medbringe chips, salsa og øl!MERE +MINDRE-

4

tsk chilipulver, delt

3

ounce smuldret cotija-ost

1/2

kop creme fraiche eller mexicansk crema

1

rødløg halvt hakket, halvt skåret tyndt

1 1/2

kopper langkornet brun ris

2

dåser sorte bønner, drænet og skyllet

1

hoved rødkål, tyndt skåret

1

fennikelpære tyndt skåret

1

flok korianderblade, hakket

2

kalk (1 saft, 1 skåret i kiler)

Skjul billeder

 • 1

  Forvarm ovnen til 250 ° F. Pak stakken med tortillas tæt i folie og læg den i ovnen, indtil du er klar til at spise.

 • 2

  Drys fisken på begge sider med 2 tsk chilipulver og en generøs drys af salt og peber. Varm 1 spsk olivenolie i en støbejernspande eller grillpande over medium høj varme. Kog fisken på begge sider, indtil den er gyldenbrun på ydersiden og fast på indersiden. Del den kogte fisk i stykker og opbevar i en bageplade i den varme ovn, indtil den er klar til at blive spist.

 • 3

  Kombiner risen og 3 1/2 kopper vand med det resterende chilipulver, hakket løg og hvidløg i en medium gryde. Dæk og kog. Sænk varmen til medium lav og kog, dækket i 20-25 minutter, eller indtil al væske er absorberet. Fluff med en gaffel og krydre med salt og peber efter smag.

 • 4

  Varm bønnerne med lidt vand i en mikrobølgeovn eller i en lille gryde over medium varme, indtil de er opvarmet.

 • 5

  For at lave slaw skal du kaste kål, fennikel, gulerod, halvdelen af ​​koriander, riseddike, limesaft og 1 spsk olivenolie sammen i en serveringsskål.

 • 6

  Få gæsterne til at samle deres egne tacos med tortillas, fisk, lidt slaw, ost, resterende koriander og creme fraiche. Server ekstra slaw på siden sammen med ris og bønner. Sæt kalkkiler, som gæsterne kan presse på deres tacos.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Min favorit måde at underholde på det billige er at lave fisketacos. Jeg tvinger mine venner til at medbringe snacks til at gumle på, mens jeg laver mad: chips, salsa og guacamole er en naturlig match. Og jeg har dem til at medbringe lidt kold mexicansk øl (som Corona eller Negro Modelo) til at nippe. Og jeg opkræver en eller to personer for at bringe en virkelig simpel dessert som kager eller brownies at spise bagefter. Disse folk er næsten altid villige til at forpligte sig, da de får en fuld middag ud af aftalen. Jeg begynder derefter at afholde det nemmeste og mest tilfredsstillende middagsfest nogensinde. Fisketaco er en perfekt sommerret og en let favorit, der kan gøres selv for ikke-ekspert kokke. På siden kan du servere ris, bønner og en forfriskende fennikel-slaw - alt lige så let som tacos. Som en bonus er ingredienserne ikke svære at skaffe eller alt det dyre. Du kan fodre seks til otte personer på denne måde for 25 muslinger eller deromkring.
 • Gør al din vegetabilske forberedelse - skiv og skær din kål, fennikel, gulerødder osv. - inden dine venner kommer, og forvarm din ovn til 250 grader. Når dine venner begynder at ankomme, skal du pakke stakken med tortillas tæt i folie og placere bundtet i ovnen, indtil du er klar til at spise. Du kan også forberede fisken, før dine gæster kommer ind, og læg den i køleskabet, indtil du er klar. Derefter skal du bare koge det, når dine gæster ankommer, så det bliver frisk og varmt. Sæt de varme tortillas og fisken sammen med siderne. Få dine gæster til at samle deres egne tacos, pyntet med lidt slaw, den resterende koriander, ost og creme fraiche, måske med en klem kalk. Server ekstra slaw på siden sammen med ris og bønner. Hvis fisk ikke er din ting, eller hvis du vil have andre tilbud, skal du blande proteinerne og ingredienserne. Det kan være lidt mere end et festbudget på $ 25, men du finder flere gode ideer til din taco fiesta med venner!
 • Her er nogle flere sider og fikseringer, der vil krydre din taco-middag og er et øjeblik at lave!

Se videoen: How to Make Fish Taco Sauce (September 2020).