Usædvanlige opskrifter

Margarita Guacamole

Margarita Guacamole

Spike din guacamole med alt, hvad en margarita gør. Denne sprudlende forretter er ved at blive den bedste dip nogensinde.MERE +MINDRE-

Opdateret 4. oktober 2017

1

spiseskefuld agave nektar

2

spiseskefuld + 1 tsk flager salt

1/2

jalapeño, frøet og fint terninger

1/2

skalotteløg, fint terninger

1/4

kop finhakket koriander

1

pose Mad Skal smage Good ™ tortilla chips blå majs

Skjul billeder

 • 1

  Kant kanten af ​​en lille glasskål med agave og to spiseskefulde flakesalt. Sæt til side.

 • 2

  Brug en gaffel i en medium skål til at mose sammen avocado, tequila, jalapeño, skalotteløg, limeskal og koriander. Hvis det ønskes, pynt med et stykke kalk og flagesalt.

 • 3

  Server straks med blå majschips.

Ekspert tip

 • Elsker den tequila-smag? Du er velkommen til at tilføje endnu et stænk eller to, hvis der ønskes en cremet guacamole.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Alle de bedste ideer sker over tequila. Jeg ved, du ved dette. Men lad mig forklare. Jeg sad ved køkkenbordet sammen med et par venner sidste lørdag aften og drak tequila, som man kunne gøre i en given weekend. Da cravings ved midnat ramte, og vi alle frenetisk skurede skabene. For noget salt. Noget knasende. Noget salte. Noget fedt og cremet. Noget så totalt guacamole. Men med det ekstra spark af feel-good smag, og så blev Margarita Guac født. Grundlæggende guac gået tequila-spiked. Med de helt rigtige basale tilføjelsesprogrammer til at gøre et parti så godt, sprænger det dine smagsløg ind i næste år, hvilket ikke engang er noget. Og lyder faktisk ikke ønskeligt. Men tro mig. Her er din ingrediensopstilling. Ser ud som almindelig guac, men med tilføjelsen af ​​det lille lille skudt glas tequila. Tag en pose tortilla chips. Den dybe farve af blå majschips ser særlig fantastisk ud med denne opskrift. Søde kartofler og flerkornede chips er også gode. Eller hold det simpelt og server nogle majschips i restaurant-stil på siden. Lørdag aften kalder. Så bland det op i margarita-stil. Et kys af tequila, ingen tømmermænd. Måske den bedste weekendkombination nogensinde.

Se videoen: The Perfect Margarita - Food Wishes (September 2020).