Nye opskrifter

Bruschetta kylling

Bruschetta kylling

Denne nemme, hurtige kyllingopskrift er toppet med en lækker hjemmelavet bruschetta. Server det med en grøn salat og godt italiensk brød.MERE +MINDRE-

2

spsk ekstra jomfru olivenolie

1

lb tynde skiver kyllingebryst

1

(14,5 oz) kan Muir Glen ™ organiske tomater i terninger uden salt tilsættes

1/4

kop hakket frisk persille

4

fed hvidløg, knust og hakket

Skjul billeder

 • 1

  Varm olivenolie i en stor stegepande over medium varme.

 • 2

  Skyl kyllingen under koldt vand og tør den tørt. Drys rigeligt med salt og peber.

 • 3

  Tilsæt kyllingen i panden i et enkelt lag. Kog i 3-4 minutter pr. Side, vend den en gang, indtil den er let brunet og kogt igennem.

 • 4

  Mens kyllingen koger, kombineres tomaterne i terninger (med juice fra dåsen), persille, hvidløg, balsamicoeddike og lidt salt. Rør grundigt.

 • 5

  Når kyllingen næsten er færdig, hæld tomatblandingen over kyllingen og dækker hvert bryst. Dæk panden med et låg og kogt i to minutter.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Den bedste middag er den, der kun tager lidt tid at lave, men smager så godt, at alle stirrer rundt i sekunder. Og jeg taler ikke om at smage godt til en hurtigkogningsret. Jeg taler om ærligt, virkelig virkelig, ubestrideligt godt. Godt, fordi det er godt. Jeg mener virkelig, uanset om du har 15 minutter til at lave mad eller 3 timer, er smag altid konge.

  Mød Bruschetta Chicken. Det er den skål, og den er god. Dette er min lille es i et hul - en super hurtig, super smagfuld, super crave-worthy skål, som alle elsker.

  Opskriften er enkel. Sæt tynde kyllingebryst med salt og peber, og brun dem derefter i lidt olivenolie. Mens de laver mad, pisk den enkleste, hurtigste bruschetta op ved hjælp af Muir Glen No Salted Added Ticed Tomates, hvidløg, persille og balsamicoeddike.

  Når kyllingen er kogt, lad den gå lidt længere med bruschetta ovenpå. Det varmer bruschettaen og tilsætter også kyllingen med stor smag.

  Når alt er sagt og gjort, tager det måske 15 minutter at lave og har en rig, lys, frisk tomat-y-smag.

  Sørg for at tilføje nogle sider til denne skål, såsom ris pilaf, en salat og brød. Det gør det til et måltid (og en fabelagtig).

  Sarah W. Caron (aka scaron) er en madforfatter, redaktør og blogger, der skriver om familievenlige fødevarer og opdrætter en sund familie på Sarah's Cucina Bella.

  Hvad er din yndlings hurtigkok-middag?

Se videoen: Blomkålsalat på under 10 minutter (September 2020).