Seneste opskrifter

Kyllingesumpesuppe med plantaner

Kyllingesumpesuppe med plantaner

Denne hjertelige kylling- og dumplingsuppe bruger bananer i et twist på en sydamerikansk klassiker, Caldo de Bolas. MERE +MINDRE-

Lav med

Progresso bouillon

1

grøn paprika, terninger

2

dåser (14 oz) Muir Glen ™ økologiske tomater i tern

1

dåse (4,5 oz) Old El Paso ™ Green Chiles

2

kartoner (32 oz) Progresso ™ kylling bouillon

5

stilke grønkål, stilke fjernet, blade hakket

Skjul billeder

 • 1

  I en stor suppekande eller hollandsk ovn, sauter kylling, peberfrugt og løg i ca. 20 minutter, indtil den er let brunet. Rør hvidløg og krydderier i og kog 2 minutter mere.

 • 2

  Rør i de dåse tomater, grønne chili og kylling bouillon. Lad det simre. Skræl plantaner og slip dem i den kogende suppe. Kog 15-20 minutter, afhængigt af hvor modne de er, indtil de er møre. Fjern dem fra suppen og tilsæt i en blandeskål. Rør de tørrede tranebær og kale i suppen og lad det simre videre.

 • 3

  Mos bananer og tilsæt æg og mel i skålen. Bland godt og tilsæt så meget olie, som du har brug for, indtil blandingen kan komme sammen og holde en bolleform. Afhængigt af hvor modne de var, og hvor meget fugt de har, kan dette tage så lidt som et stænk eller endda over en 1/4 kop!

 • 4

  Form dumplings til kødboller i størrelse. Smid kuglerne ned i den kogende suppe. Lad det simre ca. 20 minutter, indtil alt melet er kogt.

 • 5

  Rør suppen forsigtigt for at blande og server! Sørg for at give alle et par dumplings i hver skål.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Nogle gange kaldet Caldo de Bolas, er denne kyllingesumpesuppe med plantains usædvanlig - og usædvanlig god! Hver gang jeg laver mad med pisang, tænker jeg: "Hvorfor laver jeg ikke mad mere med pisang?" De er så alsidige, kan passe overalt, hvor du bruger kartofler eller squash, og tilføje en unik tropisk komponent til enhver skål. Ikke kun det, men plantaner er praktisk talt to helt forskellige ingredienser - afhængigt af om de er grønne eller gule. I denne skål brugte jeg plantanerne i en dejblanding til at lave nogle smagfulde tætte dumplings til at gå i en sød, sur og salte suppe. suppen var fyldt med alt, hvad du vil spise lige nu, som en opvarmende bouillon, tørrede tranebær og bidder af kylling og grøntsager. Plantanerne tilføjede suppen også en naturlig tykkelse og gjorde den næsten chililignende i tekstur. Prøv denne suppe den næste kolde efterårsaften; du bliver ikke skuffet! Rør det hele op inden servering. Denne suppe er fantastisk, og opskriften giver nok til, at en gruppe kan nyde, men du skal have nok at tage med på arbejde den næste dag. Med krydret, sød, sur og salte elementer er dette den perfekte suppe på disse kolde efterårsaftener . Og det er hjerteligt nok til, at du ikke bliver sulten om et par timer!

Se videoen: Ta knekken på Sulten. Reklamefilm for Tine Go morgen-yoghurt (September 2020).