Traditionelle opskrifter

Mælkebøttegrønne pesto

Mælkebøttegrønne pesto

Denne lysegrønne pesto er lavet med en overraskende hemmelig ingrediens - mælkebøttegrøntsager!MERE +MINDRE-

2

kopper revet mælkebøttegrønne stykker (ca. 1 flok)

1/3

kop revet parmesanost

1/3

kop hakkede valnødder, ristet og afkølet

Skjul billeder

  • 1

    I en fødevareprocessor kombineres alt undtagen olivenolie. Puls flere gange, skrab ned ad siderne hvert par pulser, indtil alt hakes jævnt op.

  • 2

    Når fødevareprocessoren kører, drypper du langsomt i olivenolie, indtil den er kombineret. Skrab siderne af skålen ned og bearbejd lidt mere, hvis det er nødvendigt.

  • 3

    Hvis du bruger pasta, skal du huske at gemme noget af pastavandet og tilsætte lidt ad gangen med pesto, så det hjælper med at belægge pastaen lidt bedre.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Mælkebøttegrønne ?! Vi ved, det er et ukrudt, men vidste du, at det også gør lækker pesto? Stol på os, du vil prøve det. De fleste mennesker er sandsynligvis bekendt med basilikum pesto, men der er faktisk en masse forskellige muligheder, når det kommer til sauce. Mælkebøttegrønt er mere bittert end basilikum, men på en helt god måde. Du tænker sandsynligvis, at mælkebøttegrønt er et ukrudt (!), Og at du faktisk betaler penge for dem i butikken (!), Men det er okay. Prøv denne forretning selv og se! Dette starter ligesom almindelig pesto med hvidløg, valnødder, olivenolie og parmesanost, men der er det ekstra twist af mælkebøttegrønt. Pesto er fantastisk, fordi du bare kan smide alle ingredienserne i fødevareprocessor og kalde det en dag. Så tilføj alt undtagen olivenolie. Du kan servere denne over pasta som jeg gjorde, eller bruge den på pizza, blande den med flødeost og lægge den på en bagel osv. Osv. ... mulighederne er uendelige!

Se videoen: 5 Uses of FRESH BASIL (September 2020).