Nye opskrifter

Hawaiian Roll Cheesy Chicken Gryderet

Hawaiian Roll Cheesy Chicken Gryderet

Det er let, det er osteagtigt, og det indeholder nøjagtigt nul dåser creme af noget suppe. Dybest set vil denne hurtige middagsgryde være en øjeblikkelig favorit. MERE +MINDRE-

Opdateret 18. oktober 2017

1

taske (12 ruller) King's Hawaiian ™ Original Hawaiian Sweet Rolls

1/2

kop terninger hvidløg

2

spiseskefulde mel til alle formål

2

kopper strimlet cheddarost

Skjul billeder

 • 2

  Bring en medium gryde med vand til en let simmer. Tilsæt kylling, dæk, vend varmen ned til lav, og kryb kylling, indtil den lige er kogt igennem. Fjern derefter, afkøl og striml.

 • 3

  I mellemtiden tilsættes 2 spiseskefulde smør sammen med svampe, løg og hvidløg i en stor stegepande over medium varme. Kog i 4-5 minutter, indtil svampe mister deres væske, og grøntsagerne blødgør. Rør mel ind.

 • 4

  Tilsæt langsomt kyllingekraft til stegepanden under konstant omrøring efterfulgt af mælken. Lad blandingen tykne til en sovs og krydre derefter med salt og peber.

 • 5

  Skær hawaiiske søde ruller på langs for at adskille bund og top. Tilsæt bunden af ​​ruller til en 13x9-tommer gryderet, og riv dem lidt op for at fordele stykker jævnt. Drys ruller med halvdelen af ​​osten.

 • 6

  Tilsæt kylling og dampet broccoli.

 • 7

  Hæld sovs over toppen af ​​gryden. Tilsæt derefter resten af ​​osten og top med rullens øverste halvdele.

 • 8

  Dæk gryderet med folie og bages i 15 minutter. Fjern derefter folien og bages i yderligere 10 minutter. Server mens den er varm.

Ekspert tip

 • For hurtigere tilberedning kan gryden tilberedes en dag i forvejen og derefter bages. Tilsæt 5-10 minutter på den overdækkede bagetid for at koge gryden grundigt, hvis den har været i køleskabet.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Hvis jeg er ærlig, kan middagsgryderiet være noget af mareridt i suppertime. Nogle gange er det bare en hængende, suppeagtig blanding af hvad der er i spisekammeret. Men hvis det gøres rigtigt, kan en dejlig gryderet virkelig være midtpunktet i en lækker middag. Denne osteagtige kyllingegryde er alt dette og mere takket være en let tilføjelse af Hawaiian Sweet Rolls! Jeg elsker disse små ruller og bruger dem til alle mulige opskrifter, men de er især gode i en gryde som denne. Tricket med at bruge dem her er at skære dem i halv længde og bruge de nederste halvdele af ruller som en slags bindemiddel i gryden. Brug derefter de øverste halvdele til at dække gryden på den måde, hver servering får sin egen øverste rulle. Udover ruller har denne gryderet kogt kylling og en simpel sovs, der tager plads til nogle suppeblandinger, der typisk bruges i gryderetter som denne . Bare rolig, det er let at lave! Start sovs ved at koge løg, svampe og hvidløg i lidt smør. Rør derefter lidt mel ind og derefter væsken (kyllingekraft og mælk). Det danner en smukt tyk sovs, som du kan øse over gryden, før du bager den. Min familie ødelagde denne gryderet absolut. Selv min 9 måneder gamle prøvede nogle af den trak kylling i sovs og små stykker ruller. Det blev et øjeblikkeligt hit og steg hurtigt gennem gryderet. God fornøjelse!

Se videoen: Dinner Roll Recipe - Homemade Cheesy Chicken Dinner Rolls - Saimas Cooking Secrets (September 2020).