Seneste opskrifter

Hot Apple Omsætninger

Hot Apple Omsætninger

I stedet for at rulle din halvmåne i en twirly croissanter, skal du prøve at folde dem i halvdelen for bid-størrelse omsætninger. Sød og velsmagende!MERE +MINDRE-

Opdateret 21. juni 2018

Lav med

Pillsbury Crescents

1

rør Pillsbury ™ kølede halvmåne ruller

1

kan Betty Crocker ™ Rich & Creamy vaniljefrostning

Skjul billeder

 • 1

  Fyld halvdelen af ​​hver halvmåne trekant med en lille skefuld æbletærtepåfyldning. Fold halvmåne dejen halvt og klem kanterne af med en gaffel.

 • 2

  Overfør til et bageplade og bages i en ovn, der er forvarmet til 425 ° F i 10-12 minutter, eller indtil den er gyldenbrun.

 • 3

  Skub en halv kop Betty Crocker ™ vaniljeis i en pose med lynlås, og zapp den i din mikrobølgeovn i 15-20 sekunder, eller indtil frostingen er smeltet.

 • 4

  Klip hjørnet af din taske og dryp den varme glasur over dine friskbagte æbleomsætninger.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Når det kommer til godbidder med tre ingredienser, er disse æbletærteomsætninger alt, hvad vi nogensinde kunne ønske os i en god indsats. Buttery crescent wienerbrød, sød æbletærtepåfyldning, cremet vaniljefrostning og 20 minutter af din tid er alt hvad du behøver til denne afslappede hverdagsdessert, der let kan fordoble som en weekendbrunch. Du finder ud af, at det er let at lave en lomme til disse halvmåne rulle æbleomsætninger, og den søde æblepåfyldning, der bliver gemt indeni, er den minimale indsats værd. Omsætningen med varme æbler er så let at piske op, vær ikke overrasket, hvis du laver disse søde små lækkerier regelmæssigt. En 20 minutters æble dessert med tre ingredienser er svær at slå, men tro det eller ej, vi har masser af andre velsmagende æbletærteopskrifter, der venter på dig.

Se videoen: THE POPCORN KING ANIMATED STORY (September 2020).