Nye opskrifter

Pasta med gul squash

Pasta med gul squash

En let pastamiddag med frisk squash og basilikum, der er klar på ingen tid!MERE +MINDRE-

Opdateret 25. december 2014

1/4

kop ekstra jomfru olivenolie

1/2

tsk hakket hvidløg

1

pund gul squash, skåret tyndt

1/4

teskefuld rød peberflager

1/2

kop friskrevet Parmagiano-Reggiano-ost

Skjul billeder

 • 1

  Kog kogt saltet vand i en stor gryde. Tilsæt farfalle pasta og kog udækket over høj varme, al dente, i henhold til pakkens anvisninger.

 • 2

  Mens pastaen koger, opvarm olivenolie i en stor stegepande over medium varme. Tilsæt hvidløg og kog i 30 sekunder til 1 minut. Tilsæt squash, rød peber og salt. Kog indtil squash begynder at blødgøre, omkring 6-8 minutter.

 • 3

  Når pastaen er færdig, skal du reservere 1/2 kop pastavand og derefter dræne pastaen.

 • 4

  Tilsæt pastaen, Parmagiano-Reggiano-osten, halvdelen af ​​den hakkede basilikum og det reserverede kogevand til gryden med squashen. Rør sammen over varmen, indtil den er godt kombineret.

 • 5

  Overfør pastaen til serveringsplader. Drys med resterende basilikum og server.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Enkel, hurtig og børnevenlig - bare det måltid, jeg har brug for nu, når børnene er tilbage i skolen, og vi er tilbage til rutinen!

  Mine børn begyndte lige i skole i denne uge (kan vi få en halleluja?), Og nu hvor vi er tilbage til grinden, har jeg brug for sunde, hurtige måltider, som hele min familie vil spise. Pasta er altid en vinder med mit besætning, så denne pasta med gul squash blev fedtet på ingen tid.

  Farfalle-pasta kastes med frisk gul squash, hvidløg, basilikum og Parmigano-Reggiano til et let måltid uden problemer, der kan være på bordet fra start til slut på mindre end tyve minutter. Med de hektiske tidsplaner for sport og hjemmearbejde er det præcis, hvad jeg har brug for.

  Lad mig meddele, at jeg ikke har en have. Jeg har hvad det modsatte af en grøn tommelfinger er. En sort tommelfinger måske? Jeg har fået at vide, at du kan dyrke noget i Florida, men denne Florida-pige lige her har bevist det forkert. Så indtil jeg finder ud af, hvordan man ikke dræber alle levende ting, vil jeg fortsætte med at lave denne pasta med den friske og billige squash fra min lokale købmand. Men hvis du er blevet velsignet med færdighederne til at vedligeholde en have, skal du helt sikkert drage fordel af at bruge den friske squash og basilikum fra din egen have.

  De bedste måltider er de enkleste, der lader de naturlige smag tale for sig selv. Nyd dette lette og overkommelige måltid!

  Flere enkle pastaopskrifter

  Hvis det er let, du leder efter, besvarer pasta opkaldet lækkert! Her er et par flere pastaopskrifter, du kan prøve på travle nætter:

  Sund opskrift med tre oste kyllingepasta
  Tortellini Alfredo med ristede peberfrugter opskrift
  Ch-Easy Lasagne Opskrift
  Cremet hvidløgspasta Primavera opskrift
  Pasta Skillet Middag Opskrift

  Mere? Sikker på ... her går du! Prøv denne opskriftssamling uden pasta-middage!

  Christy sluttede sig til Tablespoon-teamet for at dele sine opskrifter og inspirere sjov til familiens mad. Se hendes Tablespoon-medlemsprofil for fantastiske nye opskrifter!

  Hvad er din foretrukne måde at bruge haven squash på?

Se videoen: Spaghetti Squash 4 Ways (September 2020).