Usædvanlige opskrifter

Mini Pumpkin Spice Cake

Mini Pumpkin Spice Cake

Tag krydderikage til det næste niveau ... bag den i et græskar!MERE +MINDRE-

3

(ca. 5 tommer diameter) sukker eller tærte græskar

1

æske Betty Crocker ™ Super Moist ™ krydderikageblanding

2

spiseskefulde granuleret sukker

1/2

tsk græskar tærte krydderi eller formalet kanel

Skjul billeder

 • 1

  Opvarm ovnen til 350 ° F. Skær forsigtigt toppen af ​​hvert græskar af, og skrab derefter frøene og papirmassen ud. Reserver toppe med stilke til dekoration, når du serverer, hvis det ønskes. Pak hvert græskar i folie, og lad toppen være åben. Placer græskar på et bageplade.

 • 2

  I en stor skål ved hjælp af en elektrisk håndblander eller i skålen med en stativblander blandes kagemix, vand, olie og æg med lav hastighed i 30 sekunder og derefter på medium hastighed 2 minutter.

 • 3

  Hæld forsigtigt dej i tilberedte græskar, og efterlad ca. 2 til 3 inches plads øverst, så dejen kan udvides, når den bager. (Du bruger muligvis ikke hele dejen).

 • 4

  Bag kagen i græskar 1 time til 1 time og 15 minutter, indtil en spyd indsat i midten af ​​hver kage kommer ren ud. Afkøles helt på et kølerist.

 • 5

  I mellemtiden laves krydret flødeskum: I en stor skål ved hjælp af en elektrisk håndblander eller i skålen med en stativblander, slå kraftig fløde, sukker og græskar tærte krydderi, indtil der dannes stive toppe.

 • 6

  Skær forsigtigt de fuldt afkølede kager med en skarp kniv. Anbring skiver af kage på serveringsplader med en pisket fløde.

Ekspert tip

 • Chokolade- eller honningkageblanding kan erstattes med krydderibageblandingen ved hjælp af de ingredienser, der kræves på æsken.
 • Server skiver af den varme kage med vanilleis i stedet for flødeskum, hvis det ønskes.
 • Opskrift tilpasset fra A Subtle Revelry

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Brug for et let efterår wow? Bag en kage inde i et græskar!

  DOODZ. Lad os alle tage et øjeblik på at se på den fantastiskhed, der er denne kage bagt inde i et freaking græskar.

  Det er korrekt - du kan bage en krydderikage (eller en chokoladekage eller en honningkagekage eller en ... ja, du får den) inde i et mini-græskar og også spise det! Jeg kunne ikke tro det selv, før jeg prøvede det. Og nu er jeg ikke sikker på, at jeg nogensinde kunne spise en kage på nogen anden måde. Okay, det er ikke sandt - jeg spiser kage stort set enhver måde undtagen måske oven på en skraldespand. Men inde i et græskar er en smuk rad måde at gøre det på!

  ALLIGEVEL. Lad os bage, så du kan få denne fantastiske i dit liv og i din mave.

  Først vil du afrunde nogle græskar. Jeg brugte sukker / tærte græskar, der var ca. 5 inches i diameter, og det syntes at være den bedste størrelse til at holde det meste af kagedej. Skær toppen af ​​græskarerne, skub kødet (eww) og frøene ud, og pakk græskarene i folie, og lad toppen være åben. Placer græskar på et bageplade.

  Forbered din kagemix (jeg brugte Betty Crocker's Spice Cake Mix, men som jeg nævnte tidligere, ville en chokolade- eller honningkagemix også smage lækker) og hæld den jævnt i græskarene. Sørg for at efterlade en god to til tre inches mellem dejen og toppen af ​​græskaret, så kagen ikke pustes op og spildes over toppen. Du ender muligvis ikke med at bruge hele dejen.

  Bag kagen i græskar i mindst 1 time, men mere sandsynligt 1 time og 15 minutter, indtil kagerne er bagt igennem (brug en lang spyd til at teste, om de er; hvis du indsætter den i midten af ​​hver kage, og den kommer ud ren, du er god). Afkøl kagerne helt på et kølerist.

  Pisk op en velsmagende flødeskum med krydret flødeskum til servering sammen med kagen, skiv og server! Det friske, bagte græskar sammen med krydret kage og flødeskum er en seriøs mundfest, jeg gerne vil blive inviteret til igen og igen.

  Gå nu ud og bage dig selv en kage inde i et græskar - det vil wow dig, dine venner og dine smagsløg.

Se videoen: Nespresso Pumpkin Spice Cake - Taste Test (September 2020).