Traditionelle opskrifter

Slow-Cooker Sloppy Joe Lasagna

Slow-Cooker Sloppy Joe Lasagna

Denne middagsopskrift er en blanding af to lækre retter. Slurvet Joes inde i lasagne, alt lavet i en langsom komfur.MERE +MINDRE-

1/2

stor hvidløg, terninger

1

grøn paprika, terninger

1

dåse (6 oz) Muir Glen ™ økologisk tomatpasta

2

spiseskefulde Worcestershire sauce

2

dåser (14,5 oz) Muir Glen ™ Organiske ternede tomater Fire Brændt

1

en knivspids salt og peber

6

til 8 brede og flade lasagnenudler uden kogning

2

til 3 kopper strimlet cheddarost

Skjul billeder

 • 1

  I en stor sautepande brunes oksekødet over medium højt. Hvis du bruger et fedtfattigt oksekød, skal du dræne det. Fjern kød fra stegepanden; sæt kød til side, og sæt gryden tilbage på komfuret.

 • 2

  Tilbage i gryden, tilsæt løg og gulerødder. Sauter i fem minutter, indtil de begynder at blødgøre. Tilsæt peber og hvidløg. Sauter yderligere 2 til 3 minutter, og pas på ikke at forbrænde hvidløg.

 • 3

  Tilsæt tomatpuré, ketchup og Worcestershire sauce. Rør for at kombinere. Tilsæt oksekød og tomater i panden og lad det simre i et par minutter. Smag det, og krydre med salt og peber, hvis det er nødvendigt.

 • 4

  I en langsom komfur, ske lidt af oksekødsblandingen i bunden. Læg et par lasagnenudler oven på oksekødet og knæk dem for at passe til gryden. Lag med oksekødsblanding, flere nudler, mere oksekød, flere nudler og det resterende oksekød. Drys osten ovenpå.

 • 5

  Kog i 3 til 4 timer, indtil nudlerne er kogte og osten er smeltet.

Ekspert tip

 • Tilsæt mere ost mellem lagene efter ønske.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Så dette er hvad der foregår. Sloppy Joes, i LASAGNA FORM, i langsom komfur. Bam. Langsom madlavning om sommeren er vejen at gå, yo. Ingen varm muthah-ovn sprænger dit hus til skyhøje temperaturer. Intet hår kollapser, når du åbner ovndøren på grund af djævelen, der pisker halen rundt på den. Dette er så let. Du forbereder din Joe-blanding i en gryde, så skub den mellem nogle kogende nudler, top det hele med en ubehagelig mængde strimlet cheddar og skub "gå". Gå væk i timevis. Se noget tv. Lav havearbejde. Tag en lur. Og hvad så. Det er dit liv. Den gode nyhed er, at du ikke behøver at rette dit hår. Fordi du husker hele djævelens ting? Han er ikke her, fordi du ikke bruger ove– ligeglad. Lad os blive sjusket!

Se videoen: Crock-Pot Recipe: Chicken Breast Sloppy Joes (September 2020).