Traditionelle opskrifter

Magic 8 Ball Cakes

Magic 8 Ball Cakes

Chokoladekager dekoreret til at ligne Magic 8 Balls!MERE +MINDRE-

Opdateret 3. maj 2017

1

æske (15,25 oz) Betty Crocker ™ Super Moist ™ kagemix chokoladefudge

Æg, vand og olie i henhold til kageblandingspakken

2

dåser (16 oz) Betty Crocker ™ Hershey's Special Dark ™ frosting

Skjul billeder

 • 1

  Forvarm ovnen til 350 ° F. Sprøjt indersiden af ​​tre 6-huls silikoneforme med halv kugle med bagespray. Placer formene på bageplader.

 • 2

  Lav kageblanding i henhold til pakningsinstruktionerne. Del ligeledes dejen mellem hulrum i halvkugleforme.

 • 3

  Bages i 24 til 28 minutter, indtil et tandstikker indsat i midten kommer rent ud. Lad kagerne afkøle helt.

 • 4

  I mellemtiden placeres en tom mini-muffinsform i den varme ovn i 10 minutter.

 • 5

  Placer Isomalt-spidserne i en mikrobølgesikker målekop. Varm op i 1-2 minutter, indtil det koger. Fjern koppen fra mikrobølgeovnen, og lad de fleste af boblerne forsvinde. Hæld forsigtigt i hulrummene i den varme muffinsform, og skab tynde runde skiver. Lad dette slik stivne i mindst 15 minutter. Vend derefter muffinsformen og pop slikene ud.

 • 6

  Rul den hvide fondant ud på en silikonemåtte. Skær trekanter, der passer ind i dimensionerne på dine runde slikskiver. Brug små bogstavstempler til at trykke trekanterne med ordene “ja” eller “nej”. Børst lilla madfarve over trekanterne og lad dem tørre.

 • 7

  Placer en slikskive oven på hver trekant, så ordene kan vises gennem sliket. Sæt til side.

 • 8

  Rul den resterende hvide fondant ud og skær i cirkler på 1-3 / 4 tommer.

 • 9

  Rul en lille mængde sort fondant ud og skær 9 nummer 8 former ved hjælp af en lille fræser. Fastgør tallet 8 til midten af ​​de hvide fondantcirkler ved hjælp af en lille mængde vand. Sæt til side.

 • 10

  Når kagerne er afkølet, skal du trimme overskuddet og gøre perfekte halvkugler. Skær derefter en 1-1 / 2 tommer runde 1/2 tommer dybt ud af toppen af ​​9 af kagerne.

 • 11

  Varm chokoladefrostning og mikrobølgeovn i 45 til 90 sekunder, indtil den kan hældes.

 • 12

  Sæt kager på et kølehylde over et stykke pergamentpapir. Hæld frosting over kager, dækker helt. Frys kagerne i 30 minutter.

 • 13

  Fjern kagerne med skåret brøndene fra fryseren, og læg en slikskive i hver brønd.

 • 14

  Rul sort fondant ud til en 8-tommer cirkel. Skær en 3/4-tommers cirkel ud af midten. Sæt en kage på din arbejdsflade, og drap et stykke fondant ovenpå. Glat fondanten ud, så centerhullet strækkes for at matche candy-skivens omkreds. Skær derefter fondanten omkring kagens bund. Gentag dækning af alle ni kager.

 • 15

  Skær den resterende sorte fondant og dæk de resterende kager. Vedhæft en nummer 8 fondantcirkel ovenpå ved hjælp af en lille mængde vand.

 • 16

  Brug en lille smule frosting til at fastgøre to kagehalvdele sammen, og skab en Magic 8 Ball kage med et nummer 8 i den ene ende og en candy-skive i den anden.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Disse kager med realistisk udseende er svaret på dine dessertbehov. Hvor mange gange har du lukket øjnene, stillet et spørgsmål, rystet en Magic 8 Ball og håbet på et godt svar? Jeg har flere gange, end jeg vil indrømme. Det er en sjov, men fjollet måde at få svar på livets vigtige spørgsmål, når du er ung, som "Kan Billy lide mig" eller "Vil jeg bestå min test?" Det er et ikonisk legetøj, der har underholdt generationer af børn, og jeg tænkte det ville være en udfordring at gøre nogle Magic 8 Ball Cakes, der ser så realistiske ud som muligt. Fik jeg det rigtigt? Jeg spørger 8-kuglen. "JA." Godt svar! Da Magic 8 Balls er sorte, besluttede jeg, at min kage skulle være chokolade indeni, og jeg piskede et parti Betty Crocker-chokoladefudge-kagemix op. For at skabe en rund kage havde jeg brug for halvkugleformede pander og valgte at bruge silikoneforme, der havde 6 halvkuglehulrum i hver. Jeg ville have, at mine 8 kugler skulle have det ikoniske plastvindue, hvor du kunne se svaret på dine spørgsmål. For at skabe et klart spiseligt vindue brugte jeg Isomalt i stedet for kogt sukker. Hvis du aldrig har arbejdet med eller endda hørt om Isomalt, er det en sukkererstatning, der kan smeltes og forbliver klar, når den er hældt. Jeg købte Isomalt Nibs, som simpelthen kan smeltes ned og hældes. Jeg foreslår, at når du arbejder med Isomalt, skal du være yderst forsigtig! Når Isomalt koger, er det ekstremt varmt og klæbrig. Hvis det kommer på din hud, vil det medføre alvorlige forbrændinger. Hvis du ikke vil servere disse den dag, du dækker dem i fondant, skal du holde de to halvdele adskilt og opbevares med den flade side nedad, og derefter fastgøre dem før servering. Dette hjælper med at opretholde deres runde form og forhindre dekorationen i at klæbe til et serveringsfad. Mens disse kager muligvis ikke giver dig svarene på alle dine spørgsmål, vil de helt sikkert tilfredsstille dine dessertbehov!

Se videoen: Cakes Are Disguised As Everyday Objects (September 2020).