Traditionelle opskrifter

Rainbow Crepe Cake

Rainbow Crepe Cake

Lag af farverige pandekager med Yoplait® vanille yoghurt imellem.MERE +MINDRE-

2

kopper Bisquick ™ Original bagemix

Rød, gul, blå og grøn madfarve

4

beholdere (4 oz. hver) Yoplait® Whips! ® Yoghurt Vanilla Crème

Friske hindbær til topping

Skjul billeder

 • 1

  I en stor skål omrøres Bisquick ™, mælk og æg, indtil de er godt kombineret. Del dej mellem fire små skåle; tilsæt et par dråber madfarve til hver skål (en rød, en gul, en blå, en grøn) og rør for at kombinere.

 • 2

  Varm en lille stegepande over medium varme. Sprøjt stegepande let med madlavningsspray og ske 2 spsk rødfarvet dej i stegepanden. Swirl stegepande for at belægge hele bunden med dej. Kog 30 sekunder, indtil den er sat i bunden; flip og kog yderligere 15-20 sekunder, indtil den er sat. Overfør til en plade til afkøling. Gentag med resterende dej (alle farver), stab pandekager på en tallerken for at afkøle helt.

 • 3

  Når crepes er fuldt afkølet, skal du placere en blå crepe i midten af ​​en serveringsplade. Spred en lille spiseskefuld yoghurt oven på crepe. Top med en anden blå crepe. Gentag, indtil alle de blå crepes er brugt, og fortsæt derefter med de grønne, derefter gule, derefter røde crepes, stablet som du går. Gem den smukkeste røde crepe til det øverste lag, og lad den være almindelig. Reserver ca. 2 spsk yoghurt. Overfør forsigtigt stakken på pladen til fryseren; frys indtil den er sat, ca. 1 time.

 • 4

  Topkage med resterende yoghurt, pynt derefter med friske hindbær. Server straks.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Der er ikke meget at sige om denne kage bortset fra at sige, at DU SKAL LAGE DENNE KAGE. Undskyld for alt råben. Det er bare, at DU SKAL TAGE DENNE KAGE. Jeg mener ... Alligevel, folkens. En Rainbow Crepe Cake, freaking laver en sjov på mig? Det er som at lave en regnbuelagskage kun en milliard billioner gange lettere (eller, du ved, bare regelmæssigt lettere). Vanilje-yoghurtlagene gør også, at kagen ikke kun smager som vaniljehimmel, men den er sundere for dig end frost. Og det er regnbuefarvet. Så som jeg har sagt, DU SKAL LAGE DENNE KAGE. Bevæger mig videre. Jeg brugte rød, gul, blå og grøn madfarve, men du er velkommen til at blande og matche og bruge de farver, du har lyst til. Så som jeg var siger, DU SKAL GØRE - OK, OK. Jeg er sikker på at du allerede har hørt mig.
 • Yoplait er et registreret varemærke tilhørende YOPLAIT MARQUES (Frankrig) brugt under licens.

Se videoen: Rainbow Crepe Cake No Oven Easy Rainbow 18 layered Crêpe Cake. Yummylicious (September 2020).