De bedste opskrifter

Langsomt komfur Fiesta Chicken

Langsomt komfur Fiesta Chicken

Kylling, sorte bønner, majs, salsa og flødeost kastes i en langsom komfur til en let og velsmagende mexicansk skål, der kan serveres over ris eller i en varm tortilla.MERE +MINDRE-

4

udbenede kinnebryst uden hud

1

krukke (16 oz) Old El Paso ™ Salsa

1

dåse (15 oz) hel kernekorn, drænet

1

dåse (15 oz) sorte bønner, drænet

1

pakke (8 oz) flødeost

Skjul billeder

 • 1

  Anbring kyllingebryst i langsomt komfur. Tilsæt salsa, majs og sorte bønner.

 • 2

  Kog på lavt i ca. 4-5 timer, eller indtil kyllingen er færdig. Tag kyllingen ud og makuler den. Sæt den strimlede kylling tilbage i langsomt komfur.

 • 3

  Tilsæt flødeosten til langsomt komfur og lad den sidde ovenpå i ca. 30 minutter. Når flødeosten er blød, rør den grundigt ind i kyllingeblandingen.

 • 4

  Serveres over ris eller i tortillas med varmt mel.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Jeg har en ven, der kun laver måltider, der tager femten minutter eller mindre forberedelse. Det er en regel, hun satte for sig selv for mange år siden som en travl arbejdende mor og har holdt fast ved det siden. Dette måltid kan sprænge hendes sind, fordi denne Slow Cooker Fiesta Chicken tog mig mindre end tre minutter at forberede. Det er en cremet mexicansk inspireret skål med kylling, sorte bønner, majs, salsa og flødeost. Det er en af ​​min families favoritter! Denne Fiesta Chicken er perfekt til de travle dage, hvor tiden er kort. Bare denne sidste søndag ventede hele min familie i bilen på mig, da jeg kastede de sidste par ingredienser i langsom komfur til dette måltid. Da jeg åbnede krukken med salsa, snublede jeg på et legetøj, og salsaen endte over mig. Det var i mit hår, på min hals ... og halskæde og overalt i min hvide bluse. Jeg skyndte mig og skiftede tøj, tørrede halsen og forsøgte at vaske salsaen forsigtigt ud af mit hår uden helt at ødelægge mine krøllede låse. Tilfreds med min hurtige oprydning sprang jeg ind i passagersiden af ​​bilen, og min mand tog en duft og sagde: "Umm ... spiste du bare chips og salsa?" Fantastisk. Jeg gætter på, at min oprydning ikke var god nok, og vi var allerede for langt til at vende tilbage. Intet som at få folk til at undre sig over, hvorfor de har lyst til mexicansk mad, mens de står ved siden af ​​mig. Fantastisk. Jeg antager, at jeg måske bliver nødt til at invitere dem til middag, så de kan smage, hvor godt det er!
 • For flere langsomme komfur kyllingopskrifter, se vores nogle af vores yndlingsopskrifter her.

Se videoen: Bosch HCE722123U keramisk komfur (September 2020).