De bedste opskrifter

Orange kylling

Orange kylling

Sæt menuen med udtagning ned - du kan selv lave lækker appelsinkylling med den samme store søde og smarte smag!MERE +MINDRE-

1

hel kylling (3 til 4 lb)

1

teskefuld hver salt og peber

Skjul billeder

 • 1

  Riv lidt frisk ingefær og hvidløg, kombiner det med alle de andre glasuringredienser og kog det.

 • 2

  Mens det sker, lav en opslæmning med majsstivelse og vand for at hjælpe med at tykke glasuren.

 • 3

  Når glasuren koger, tilsæt gyllen og kog den i et par minutter mere for at tykne den op. Når det er gjort, skal du lægge det til side, mens vi laver kyllingen.

 • 4

  Mængden af ​​olie, du har brug for, afhænger af størrelsen på din gryde, men skyd i cirka fire kopper. Bare sørg for, at olien er to inches dyb til stegning. Bring olien op til 350 ° F.

 • 5

  Mens olien varmer op, skal du klargøre udgravningsstationen. Få en lav skål til æg og en anden lav skål til majsstivelse. Pisk æggene sammen og tilsæt lidt salt og peber til majsstivelsen.

 • 6

  Dyp et stykke kylling i ægget, tryk det derefter ind i majsstivelsen, og sørg for, at hele overfladen er belagt. Sæt på en tallerken, mens olien varmer op.

 • 7

  Når olien er opvarmet til 350 ° F, skal du forsigtigt sænke de udmugnede kyllingestykker ned i den varme olie og koge i minutter, derefter vende og koge i yderligere fire minutter eller indtil de er gyldenbrune. Afløb på en plade foret med papirhåndklæder eller en brun papirpose. Nøglen er at ikke overfylde gryden, ellers koges kyllingen ikke så hurtigt og i stedet bare opsuge olie. En stor gryde skal være fint at lave kyllingen i tre portioner.

 • 8

  Når du har kogt hele kyllingen, skal du smide den med glasur og servere straks over ris med grønne løg.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • En af mine foretrukne ting at bestille, når jeg går ud på kinesisk mad, er appelsinkylling. Det har et lille spark, og det er surt og sødt og så godt. Jeg har prøvet at lave det et par gange derhjemme, men det var altid for orange på grund af tilsætningen af ​​appelsinskal. Jeg vil ikke have en skør appelsinsmag, lige nok til at den ikke smager som slik. Sauce er super let at smide sammen, og det gør du på denne måde, at du ved alt, hvad der er derinde! Glem takeout og lav denne nemme skål derhjemme. Ingredienser! Der er en hel del her, men det går rigtig hurtigt og gør en fantastisk glasur til kyllingen (eller dypsauce til kyllingestrimler). Vi har kyllingebud skåret i bidder, sojasovs, risvineddike, frisk appelsinsaft, kylling bouillon, frisk ingefær, sukker og majsstivelse. Ikke afbilledet: en hvidløgskage og nogle røde peberflager (jeg er ikke sikker på, hvor de løb hen). For olien skal du vælge en gryde med en anstændig størrelse, der har en tungere bund. Hvis du ikke har et termometer til at måle olien, bør du seriøst overveje at købe et - det hjælper meget. Mængden af ​​olie, du har brug for, afhænger af størrelsen på din gryde, men skyd i cirka fire kopper. En stor gryde skal være fint at lave kyllingen i tre portioner. Den er så god, at du aldrig vil bestille at tage orange kylling ud igen!

Se videoen: Easy Chicken Alfredo Penne (September 2020).