De bedste opskrifter

Øl og bacon bagt bønner

Øl og bacon bagt bønner

Ægte bagte bønner lavet med pinto bønner, porter, brunt sukker og bacon selvfølgelig.MERE +MINDRE-

Opdateret 2. december 2014

2

kopper tørrede pinto bønner eller 2 dåser (16 ounce)

1/2

stor paprika, terninger

1

(15 ounce) kan stuede tomater

2

chipotle peber, hakket

2

spiseskefulde adobo sauce fra chipotle peber

1 1/2

kopper mørkebrunt sukker

2

spiseskefulde mørk melasse

1

kraftig knivspids salt og peber

Skjul billeder

 • 1

  Hvis du bruger tørrede bønner, skal du suge dem natten over i koldt vand og koge efter emballagen. Normalt betyder dette 3 kopper vand pr. Kop bønner og koger dem i ca. 90 minutter, indtil de er ømme. Jeg synes, at tørrede bønner har bedre tekstur, men du kan helt sikkert også bruge dåse. Tøm bare og skyl dem, før du laver skålen.

 • 2

  I en tung støbejern stegepande eller hollandsk ovn tilsættes bacon over medium svag varme og koges, indtil bacon gengiver det meste af fedt, men ikke bliver meget sprød, ca. 10-15 minutter. Fjern bacon og læg til side til senere.

 • 3

  Hak løg, grøn peber og chipotle peber (valgfri, men lækker).

 • 4

  Tilsæt løg og grøn peber til baconfedt. Hvis det er virkelig tørt, skal du tilføje en dryp olie til gryden. Kog over medium høj varme, indtil grøntsagerne er bløde.

 • 5

  Tilsæt tomater, chipotle peberfrugter, adobo sauce og kogte bønner. Rør godt for at kombinere.

 • 6

  Tilsæt derefter porter, melasse og brunt sukker. Lad det simre, og rør ofte, indtil sukker er opløst. Det vil se ret flydende ud, men det er okay.

 • 7

  Simmer dette på komfuret, indtil blandingen tykner, sandsynligvis ca. 30-45 minutter.

 • 8

  Tilsæt en stor knivspids salt og peber, og smag efter smag.

 • 9

  Fjern fra varmen og tilsæt strimler med bacon fra før oven på bønnerne.

 • 10

  Bag bønneblandingen i en 375 ° F ovn, indtil den er tyk og boblende, og bacon er meget sprød, cirka 45 minutter. Denne tid kan variere afhængigt af hvor meget væske der er i din skål.

 • 11

  Lad afkøle i et par minutter og server med det samme. Dette holder også perfekt i køleskabet i en uges tid.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Efter at jeg lavede denne skål for første gang arkiverede jeg den i mappen "Gem en ven". Hvis du nogensinde har nogen, der har haft en hård dag eller bare er lidt nede på deres held (og det kan være DIG SELV), så er dette opskriften på den situation.

  Det er rig, hjerteligt, trøstende og madlavning det er en langsom proces uden at være meget arbejde. Du er nødt til at give tid til bønnerne at bage, så der er ingen skynd med denne skål - og det er en god ting.

  Plus, hvorfor vil du skynde dig? Det kræver to lækre Porter-øl, og det betyder, at der højst sandsynligt sidder fire andre øl i dit køleskab - føler sig udeladt og misbrugt. Så inviter en ven over, del en øl, og prøv det.

  Her er den fulde opskrift på øl og baconbagt bønne.

  Du vil have noget godt bacon til denne skål. Jo tykkere jo bedre, efter min mening. Det hjælper også med at have en dejlig stor støbejerns stegepande eller hollandsk ovn, som du kan flytte fra komfuret til ovnen. Hvis du dog ikke har det, kan du gøre den første del af skålen i en normal gryde og derefter hælde alt i en bageplade.

  Start med at skære din bacon i store bidder og tilføj dem til din gryde over medium-lav varme. Den lave varme giver fedtet langsomt ud af bacon uden at sprøjte det for meget op.

  Kog dette i cirka 15 minutter og fjern derefter bacon og tilsæt dine ternede løg og peberfrugter til baconfedtet. Hvis panden er tør, tilsæt en dryp olie. Skru varmen op til middelhøj og kog grøntsagerne, indtil de er bløde, ca. 5 minutter.

  I mellemtiden skal du gøre dine bønner klar.

  Jeg kan godt lide at bruge tørrede bønner til denne skål, fordi de kan absorbere lidt mere flydende og bare generelt have en bedre struktur, men du kan bruge dåse pinto bønner. Tøm bare og skyl dem, før du føjer dem til skålen.

  Når dine grøntsager er blødgjort lidt, skal du tilføje de dåse tomater (hvis du har hele tomater, skal du myse dem op med dine hænder), chipotle peberfrugterne og alle bønnerne i gryden.

  Rør alt sammen og hæld derefter din øl i. Jeg kan varmt anbefale en god porter til dette. Ølens sødme og mørke passer godt til det brune sukkerbacon.

  Tilsæt øl sammen med brunt sukker, melasse og en god knivspids salt og peber.

  Lad det simre over medium varme, og lad det simre, omrør lejlighedsvis, i 30-45 minutter, indtil skålen tykner lidt. Igen er dette ikke en skål, du laver hurtigt på en weeknight. Det er definitionen af ​​langsom, komfortmad.

  Når blandingen er tyknet lidt, skal du tage den af ​​varmen og tilføje de kogte, men halte strimler med bacon til toppen af ​​skålen.

  Kog denne dårlige dreng ved 350 grader i 45 minutter til en time. Det er ret svært at over-cook dette, ærligt. Det bliver kun bedre jo tykkere det bliver. Bare kontroller det en gang imellem for at sikre, at det ikke brænder.

  Når det er gjort, bliver saucen dejlig og tyk og baconet ekstra sprødt på toppen.

  På en kold efterårsdag slår ikke meget denne skål. Rester opbevares perfekt i køleskabet i en uges tid.

  Nick drikker fire resterende øl i denne uge, mens han blogger på Macheesmo. Tjek hans Tablespoon-profil for at finde ud af mere om ham!

Se videoen: Don 1978HD Hindi Full Movie - Amitabh Bachchan - Zeenat Aman - 70s Movie-With Eng Subtitles (September 2020).