Seneste opskrifter

Rabarbermuffins

Rabarbermuffins

Yummy, søde boller lavet med syrlig rabarber - perfekt til morgenmad om foråret og forsommeren.MERE +MINDRE-

2

kopper Gold Medal ™ ubleget universalmel

1 1/4

kopper pakket lysebrunt sukker

1

teskefuld ren vanilleekstrakt

1/2

kop pakket letbrunt sukker (til påfyldningen) (valgfrit)

1

spiseskefuld smør, smeltet (til påfyldning) (valgfrit)

1/2

teskefuld kanel (til påfyldning) (valgfrit)

Skjul billeder

 • 1

  Forvarm ovnen til 350 ° F, og tilbered dine ingredienser.

 • 2

  I en stor skål kombineres mel, salt og bagepulver.

 • 3

  I en separat medium skål kombineres sukker med olie. Tilsæt æg, kærnemælk og vanilje, og rør ingredienserne godt sammen.

 • 4

  Rør våde ingredienser i tørre ingredienser sammen med hakket rabarber.

 • 5

  Sked dej i smurte muffinsformer ca. 3/4 fulde. Bland ingredienserne til påfyldningen, og drys eventuelt over hver muffin.

 • 6

  Bages i 20-25 minutter, indtil tandstikkeren kommer ud ren. Lad afkøle 10 minutter, før du tager det ud af dåser.

 • 7

  Bemærk: Denne dej kan også bruges til at fremstille to rabarberbrød i stedet for boller. Del bare dejen mellem to smurte 8 × 4-tommer brødpander og bages dem i 40-45 minutter.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Der er få fødevarer, som jeg kan spise igen og igen og aldrig bliver syg af dem. En af dem er rosenkål. En anden er dessert (kunne ikke indsnævre den til en mad). Og en tredje er rabarbermuffins. Jeg havde ikke spist rabarber før for omkring to år siden, da min mands bedstemor lavede en rabarbertærte. Selv da, så god som skorpen i tærten så ud, fik de røde, sellerilignende klumper af rabarber mig til at tro, at det ville smage sådan - en tærte med selleri klumper, men jeg besluttede at være modig og gav det en chance - og snart var der kun en fjerdedel af kagen tilbage i tærteformen! Jeg er nu rabarber oplyst, og jeg kan ikke fortryde det. Denne opskrift kan faktisk fungere for enhver frugt - blåbær, jordbær, bananer, appelsiner, pokker, endda kiwi, hvis du vil blive eventyrlystne (jeg er ikke sikker på, hvordan dette ville slå ud, men hvis du vil prøve det og lade mig vide, vær min gæst). Men med den søde, syrlige smag af rabarber sammen med den sprøde, klæbrige brune sukkerpåfyldning, vil jeg sige, at enhver anden frugt ville være hårdt presset for at slå rabarber! Jeg kan godt lide at lave denne opskrift med den sukkerholdige, buttery topping, men hvis du ønsker at gøre disse til en sundere morgenmuffin snarere end en dessertmuffin, foreslår jeg at udelade topping. Muffinsne mister cirka en tredjedel af deres kalorier og fedt og smager stadig dejligt. Du kan også dele de to kopper hakket frugt mellem rabarber og noget andet, som jordbær.

Se videoen: vanilla cupcake - fluffy, moist, cupcake recipe - Cooking A Dream (September 2020).