Traditionelle opskrifter

Saltet karamel halvmåne donuts på en pind

Saltet karamel halvmåne donuts på en pind

Uimodståelig, buttery, flaky mini donuts lavet af Pillsbury ™ Crescent Rolls! De er toppet med en hjemmelavet glasursauce, karamel og en knivspids havsalt. Lækker!MERE +MINDRE-

Lav med

Pillsbury halvmåner

1

dåse (8 oz) Pillsbury ™ kølede halvmåne ruller

3

spiseskefulde karamel sauce

Skjul billeder

 • 1

  Rul de halvmåne ruller ud, men tag dem ikke en del.

 • 2

  Placer et rektangel (to trekanter sammen) med dejen på et skærebræt, og placer derefter et andet rektangel ovenpå.

 • 3

  Skær en cirkel ud af dejen i et hjørne af rektanglet ved hjælp af en kiksskærer eller et glas (2 til 3 tommer bredt). Brug derefter en mindre cirkel til at skære en cirkel ud af midten. Gør det samme til det andet hjørne og den resterende dej.

 • 4

  Rul resten af ​​dejen ud for at lave en doughnut til. Gentag derefter med de to andre rektangler. Du skal få 6 donuts.

 • 5

  Varm 2 kopper olie i en stegepande. Når det er varmt nok, skal du placere doughnuts i nogle få sekunder. Vend dem og kog et par sekunder til. Du vil have, at hver side skal være lysebrun, men lad dem ikke være for længe, ​​ellers bliver de mættet med olie.

 • 6

  For at fremstille glasuren piskes pulveriseret sukker og mælken sammen. Lad donuts køle af i et par minutter, og dryp derefter glasuren over toppen.

 • 7

  Top med karamel og havsalt. Hvis du vil servere dem på en pind, skal du bare placere den i bunden og hele vejen gennem midten til toppen!

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Der er en croissant doughnutepidemi, der har ramt landet! Denne nye godbid er skællet og uimodståelig halv donut, halvt croissant - et mesterværk, som kok Dominique skabte i New York City. Folk vågner klokken 4 om morgenen og venter i timevis i kø på EN af disse! Det har inspireret os til at lave vores egen version derhjemme ved hjælp af lette og enkle ingredienser, som Pillsbury Crescent Rolls ... og stol på mig, du går muligvis ikke tilbage til den originale doughnut efter disse. Salted Caramel Crescent Donuts på en pind er buttery, flaky og luftig og lige nede lige fantastisk. Du kan fylde dem med vanillecreme, marmelade eller bare spise dem almindeligt med lidt glasur. Jeg troede også, det ville være sødt at give dem et lille karnevals twist og servere dem på en pind. Statsmesse nogen? Kombinationerne og mulighederne er uendelige med disse, så have det sjovt!

Se videoen: Homemade Chocolate Donuts - Gordon Ramsay (September 2020).