Traditionelle opskrifter

S'mores Pumpkin Pie

S'mores Pumpkin Pie

Klassisk græskar tærte med et twist - et fudge lag i bunden og ristede skumfiduser ovenpå med en Golden Graham ™ skorpe!MERE +MINDRE-

Skorpe:

4 1/2

kopper Golden Grahams ™ korn, fint knust (ca. 1-1 / 2 kopper krummer)

5

spiseskefulde usaltet smør, smeltet

Fudge Layer:

3/4

kop semisød chokoladechips

2

spiseskefulde fløde

Pumpkin Pie Layer:

1-1 / 2 kopper græskar på dåse

3/4

kop pakket brunt sukker

1

tsk græskar tærte krydderi

Halvede jumbo eller marshmallows i almindelig størrelse til påfyldning

Skjul billeder

 • 1

  Opvarm ovnen til 350 ° F. I en medium skål omrøres knust korn med smør, indtil det er godt kombineret. Tryk godt ind i bunden og siderne af en 9-tommers tærteplade.

 • 2

  Bages skorpe 5 til 7 minutter, indtil den er let brunet og sæt. Sæt til side for at køle lidt af.

 • 3

  I mellemtiden lav fudge laget. I en lille gryde over svag varme omrøres chokoladechips og tung fløde, indtil den er smeltet og glat. Hæld hurtigt og spred blandingen i bunden af ​​den afkølede skorpe.

 • 4

  Lav pumpkin pie-laget: Pisk græskar og æg sammen i en stor skål. Tilsæt brunt sukker, tunge fløde, mælk, græskar pie krydderi og salt. Rør, indtil det bare er kombineret.

 • 5

  Hæld græskar dej oven på fudge laget. (Pas på ikke at overfylde tærtepladen; du må muligvis ikke bruge hele fyldet.) Bages 1 time, indtil græskartertaget lige er sat i midten. Afkøles helt på et kølehylde, og dæk derefter tæt med plastfolie (sørg for at det ikke rører toppen af ​​tærten) og afkøles mindst 2 timer, helst natten over.

 • 6

  Den næste dag skal du afdække kagen og top den med halveret jumbo (eller almindelig størrelse) skumfiduser. Anbring under slagtekyllingen i 30 sekunder, indtil toppen af ​​skumfiduser er gyldenbrun og ristet.

Ekspert tip

 • For et rent snit skal du køre en meget skarp kniv under varmt vand i ca. 30 sekunder og derefter tørre den hurtigt af og skære i tærten. Vask og tør kniven inden hvert snit.
 • Tilpasset fra bloggen Love and Olive Oil.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • S'mores er svære at modstå - især i græskar pie form! Denne chokolade fudge græskar tærte med skumfiduser vrider traditionen på en lækker måde. Er du træt af sommerens s'mores-splosion endnu? Ja, jeg heller. Men da det officielt er efterår (alias min yndlingssæson, altså bringe alle de farverige blade og sprød luft og varme drikke og hyggelige trøjer!), Er vi nødt til at give s'mores lidt efterårskærlighed. Det er her denne S'mores Pumpkin Pie kommer ind. ÅH JA. Du læste det rigtigt. S'mores + græskar pie = ahhhhhhh (det er et englekor, der synger). Her er deal-io med denne pie: Der er en knust Golden Grahams kornskorpe, toppet med et lag fudgy fudge godhed, toppet med et lag klassisk græskar tærtefyldning, toppet med skumfiduser, der er brunet og ristet til perfektion. Jeg ved. Jeg kaster også herovre. Så før vi helt mister vores sind / drukner i vores egen dribling (lyden) over lyden alene af denne tærte, lad os få vores tuckuses i køkkenet og tage bagning! Skær og server i efteråret - ified s'mores-splosion of a pie (min grammatiklærer ryster på hovedet lige nu). så. Mange. Lag. Af. Yum.Kør en meget skarp kniv under varmt vand i cirka 30 sekunder for et rent snit, og tør det hurtigt tørt af og skær det i tærten. Skyl og tør kniven inden hvert snit. Tilpasset fra Love and Olive Oil blog.

Se videoen: Best Pumpkin Pie Ever - Classic Thanksgiving Pumpkin Pie - Ultimate Thanksgiving Pies (September 2020).