Nye opskrifter

Poutine Hunde

Poutine Hunde

Brats toppet med poutine er en over-top twist på en favorit canadisk skål. MERE +MINDRE-

2

russet kartofler, vasket og tyndt skåret

1

spiseskefuld ekstra jomfru olivenolie

1

kniv groft salt og friskmalet peber

2

ølbratwurst eller din hotdog efter eget valg

1

ostemasse ost (jeg brugte hvid cheddar)

1/2

kop oksesauce (hjemmelavet eller jarred)

1

fuldkorns baguette, skåret og ristet

1/4

kop skårede forårsløg til pynt

Skjul billeder

 • 1

  Læg kartoffelskiverne i en skål koldt vand i 15 minutter. Tør hver skive tør og læg den på et bageplade. Drys med olien og drys med salt og peber. Skub ind i en 400 ° F ovn og bages i 30 til 45 minutter, eller indtil den er sprød på ydersiden og kogt igennem. Vend en gang eller to.

 • 2

  Mod slutningen af ​​bagningen af ​​pommes frites skal du brune brats i en stegepande over medium, indtil de er kogt igennem og brunet på alle sider.

 • 3

  Varm sovs i en lille gryde.

 • 4

  Placer en brat på hver ristet baguette hoagie, og top derefter med fries, ostemasse og sovs. Pynt med skiveskåret løgskal, hvis det ønskes. Server straks!

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Pommes frites, sovs og ost? Duh. Jeg vil være ærlig over for dig. Jeg havde aldrig oplevet hele denne POUTINE-forretning indtil nu. Jeg vidste ikke engang, hvordan jeg skulle udtale det. Men så undersøgte jeg noget og opdagede, at det var pommes frites, ostemasse og brun sovs! Det var overflødigt at sige, mit ansigt, mund og tunge og mave var glade for grundigt at opdage, hvad POUTINE var. Stor tid. Stor poutintid. Og hvorfor ikke tage det et skridt videre og lægge disse pommes frites, sovs og ost oven på en bratwurst? Fantastisk. Skål nogle gode fuldkorns baguetter og top med brats, pommes frites, ostemasse (jeg gik med hvid cheddar, fordi ostemasserne dryssede noget på mit hoved, og jeg måtte bare), og sovs! Og forårsløg. Åh mand. Jeg ved, det er latterligt, men stol på mig. Du bliver nødt til at poutine snart.

Se videoen: Chicagos Best Fries: Frite Street (September 2020).