De bedste opskrifter

Synd pandekager

Synd pandekager

Træk i din pyjamas med fodtøj, og vælt i alle sorger efter ferien med disse over-the-top pandekager, der er designet til at forkæle din svigt med alle de ting, du elsker!MERE +MINDRE-

Opdateret 11. september 2017

1/2

kop Original Bisquick ™ mix

1/2

kop Betty Crocker ™ Super Moist ™ regnbue chipkageblanding

1/2

kop Baileys ™ Irish Cream

1/2

kop spredning af chokolade-hasselnød (som Nutella®)

1/2

kop bølget kartoffelchips, knust

2

spiseskefulde regnbue drys

Skjul billeder

  • 1

    I en medium skål piskes Bisquick, kagemix, irsk fløde og æg sammen. Hæld 1/4 kop dej i en medium-varm grill, der er generøst overtrukket med nonstick madlavningsspray. Kog begge sider, indtil de er gyldenbrune.

  • 2

    Plad pandekagerne, tilsæt hasselnøddespredning og jordnøddesmør mellem pandekagerne. Top med kartoffelchips, bacon, flødeskum, chokoladechips, dryss, karamelbiter og ahornsirup. Serveres med flødeskum og et kirsebær på toppen.

Ekspert tip

  • Top det på din måde! Tilføj dine favoritter: Mini-jordnøddesmørkopper, karamellregn, mini-marshmallows, knuste graham-kiks, biscotti-cookiespredning, ægfri kagedej, smørkremfrostning, knuste nødder og meget mere. Lad dine trang inspirere din fantasi!

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Disse pandekager er her for at trøste og berolige alle dine ulykker efter ferien. Et andet år, endnu en ferie. Kom og gå med et glimt af øjet. Det er nok til at få en voksen mand til at græde. Hvis julens afslutning finder dig i sorg over det hele, har vi netop det. En tallerken fuld af medlidenhedspandekager. Lyse og strålende regnbue-chip-pandekager, spækket med alt det, du elsker! Nu kan du trække i din fodtøjs-pyjamas, få fat i en kæmpe gaffel og bare ... lade det gå. Fordi disse pandekager vil være der for at vælte med dig hele vejen. De gør ikke bare din kagedej til regnbuefarvede pandekager. De ankommer også med lag af Nutella. Og jordnøddesmør. Og ... Nutella! Ferien er måske forbi, og du har muligvis ikke fået det, du ønskede eller forventede. Men i det mindste har du disse storslåede pandekager! Så går disse pandekager og fylder dem med flødeskum, chokoladechips ... CRISPY BACON. CRUSHED POTATO CHIPS. PISKET KREM. Du har det allerede bedre, er du ikke? Og selvfølgelig er det alt sammen toppet med et kirsebær. Fordi livet. Og skåle. Og - åhh - du ved. Sæsonen kan være overstået, men året med god vilje er lige begyndt. Ikke mere medlidenhed, min kærlighed. Det er pandekager for dig. Lag og lag af pragtfulde, skamfulde pandekager. Den, der sagde, at afslutningen på ferien er en dårlig ting, har tydeligvis ikke sat kartoffelchips, chokolade, jordnøddesmør, Nutella, flødeskum og BACON på deres pandekager. Allesammen. Slutningen.

Se videoen: Traditionel pandekage dej (September 2020).