Nye opskrifter

Græskarmus

Græskarmus

Pumpkin Pie er altid et publikum, men hvis du ønsker at tage din underholdning til det næste niveau, så prøv denne nemme og elegante græskarmousse!MERE +MINDRE-

1/2

tsk græskar tærte krydderi

1

spiseskefuld vanilleekstrakt

Skjul billeder

 • 1

  Kombiner æggeblommer, 1 kop sukker og 3/4 kop fløde i en medium gryde.

 • 2

  Kog over medium varme under konstant omrøring, indtil blandingen tykner og belægter skeen (8-10 minutter).

 • 3

  Fjern fra varmen og tilsæt græskar, krydderier og salt. Omrør godt og afkøles helt. (Du kan fremskynde denne proces ved at lægge den i køleskabet eller et isbad).

 • 4

  Pisk den resterende tunge fløde og vanilje til bløde toppe og fold den ned i afkølet græskarblanding.

 • 5

  Server i købte chokoladekopper, krystalbægre, skudglas eller hjemmelavede chokoladeskåle.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Dette er det fjerde indlæg i vores Pumpkin Series denne uge. Kom ofte tilbage, så du ikke går glip af de andre!

  Jeg ved ikke om dig, men mit sind begynder at tænke på alle de sjove og fantastiske middage, der kommer op i efteråret og vinteren! En af mine yndlingssmag, som jeg altid forbinder med denne sæson, er Græskar. Det er lækkert og så alsidigt. Græskar er en af ​​de få efterårsingredienser, der findes i forskellige supper, hovedretter, appetitvækkere og min favorit .... desserter!

  Pumpkin Pie er altid et stort publikum, men hvorfor ikke tage det til et nyt niveau og overraske dine gæster med en elegant Pumpkin Mousse? Ikke kun er denne ret smuk, den er så let at sammensætte! Ingen vil tro, at det tager 40 minutter eller mindre fra start til slut.

  Den bedste del er, at du kan servere det på så mange forskellige måder! Her sked jeg det i butikskøbte chokoladeskåle, tilføjede hvirvler med smeltet chokolade, butikskøbt karamelsauce og et par saltede karameller. Det var utroligt let, men ser helt elegant ud. Jeg ved, at jeg får seriøse brownie-point for at "slave væk i køkkenet", når det tog kortere tid end at lave en tærte!

  Denne mousse ville også være lige så smuk serveret i vinglas med flødeskum, skeet oven på pundkagen eller endda piped i shotglas. Mulighederne er uendelige!

  Mandy Heaston er en travl mor, gourmetkok - og operasanger! Hun bringer FUN (og ja, sang) til køkkenet med nemme opskrifter, der inspirerer familier til at lave mad og spise sammen.