Traditionelle opskrifter

Spirer med bacon og nødder

Spirer med bacon og nødder

1/4

kop hasselnødder, hakket

1

lb friske rosenkål

2 1/2

spiseskefulde hakket pancetta

Skjul billeder

 • 2

  Anbring mandlerne og hasselnødderne i en kagebakke og skål dem i 5 minutter, eller indtil de er let gyldne og duftende. Sæt til side for at lade afkøle.

 • 3

  I mellemtiden skal du vaske og skære spirerne. Fjern stængelens ende og eventuelle blade, der er beskadiget eller mister farve. Skær de største i halvdelen.

 • 4

  I en medium gryde koges 4 kopper salt vand på medium til høj varme. Når vandet koges, skal du slukke for ovnen, tilsæt spirer, dække dem og lad dem være i vandet i ca. 3 minutter. Tøm dem godt og læg dem til siden.

 • 5

  I en stor gryde tilsættes pancetta og brunes i ca. 4 minutter over medium varme eller indtil den er sprød.

 • 6

  Tilsæt rosenkålene i gryden. Kog dem i 8 minutter, omrør lejlighedsvis, og tilsæt derefter citronskal. Til sidste hånd, tilsæt nødderne og spray med olie, server straks.

Ekspert tip

 • Den måde, jeg laver denne opskrift på, vil sandsynligvis resultere i sprøde rosenkål. Hvis du kan lide dem blødere, skal du koge dem et par minutter mere og teste, hvor godt de er kogte ved at klemme dem med en gaffel eller spidsen af ​​en kniv.
 • Du kan servere dem med 1 spsk honning eller sennep. Begge disse krydderier vil tilføje en fantastisk smag.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Spirer eller repollitos (lille cabagge) er meget alsidige. Når du køber dem, skal du tage et par ting i betragtning: Sørg for, at de er mørkegrønne, kompakte, runde og tunge i forhold til deres størrelse, og at stilkområdet er rent og hvidt. Jeg kan godt lide at dampe, bage eller sautere dem, men uden madlavning dem helt, da jeg kan lide deres sprøde tekstur. De er et perfekt tilbehør til ristet kød og fisk. For de af jer, der elsker denne veggie lige så meget som jeg, vil denne skål være dejlig. Jeg er sikker på, at du holder det blandt dine foretrukne appetitvækkere eller salater. Jeg anbefaler det!

Se videoen: Zion Williamson Day In The Life By Park Stories! Up Close u0026 Personal w. The #1 Player In High School (September 2020).